روناک84 مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4130 عنوان قرص خوردم | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 16 پست پنج تا استامینوفن 325 خوردم میمیرم؟ تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم 1403/07/04 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 شیرخشک میخوره خیلی سخته برام باکسی در میون بذارم چاره ای نیست دیگه.فکرکنم دوتابچه داری حداقل نذارتوی این سن کمبودمادرروحس کنن اوناباخواست خودشون توی این دنیانیومدن اگه واقعابچه هاتودوست داری یه یاعلی بگووبلندشو .یه مامان قوی بشو. راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
daro65 عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 277 اره کارتون تموم تا فردا تموم میکنید دیگه ، کاش ۵۰۰ میخوردید خب 😂🤣 دارم شوخی میکنم