2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که ۷ روز نریم حموم که بدتره 🤐 باید رفت ولی کوتاه 

عووو ٧روز مال شما.

عزیزم باید اب به قسمت شرمگاهی نخوره.چون دوران قاعدگی دهانه رحم باز .ورد اب باعث عفونت میشه.با دستمال باید خودتو تمیزکنی.

خدا دی بسه

احتمالازخمت عفونی بوده ک این داروها رو داده دوستمون خوب میگه گل پنیر ک ختمی و نعنا و پونه رو باهم بجوشون صاف کن بانبات یا عسل بخور خیلی موثره البته طولانی مدت نباید بخوریا چون تنبلی تخمدان میاره

اطلاع رسانی برای دوستان 

تو همین سایت یکی میگفت فامیلامون پزشک مجاری تنفسی هست و میگفته تو زمستون بعضیا عنبر نسا دود میکنن برای سینوزیت و ... و ما مجبور میشم در بعضی  موارد چشم رو تخلیه کنیم 

خواستم اطلاع رسانی کنم  در کنار تبلیغات عنبر نسا  حواسمون باشه  زیاد استفاده نکنیم از فاصله دور و زمان کم باشه 

حالا برای غیر صورت و چشم و گوش شاید کارایی هایی هم داشته باشه 

و برای کودک اصلا استفاده نکنیم

من خودم فکر میکنم برای عفونت واژن  شاید جوابگو باشه 

و برای صورت استفاده نشه بهتره و جایی خوندم که سلول سالم رو از بین میبره اگه از فاصله نزدیک و زمان زیاد باشه 

چون خودم میخواستم برای گوش دخترم استفاده کنم  و پشیمون شدم 

حداقل گفتم بگم حواستون باشه زیاده روی نکنید با احتیاط استفاده کنی

شاید صررش بیشتر باشه آخه هر گرمایی حتی دسشوار خالی  تسکین میده گوشو و ما به اشتباه فکر میکنیم کار عنبر نسا هست  به امید سلامتی همه