2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا انقدر زود؟ حالا چی داری درست میکنی؟

برنج و خورشت قیمه 

کلی دارم ک نمیرسم غذا درست کنم البته کارای خونع منظورمع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
چون نمازتونو میخونید

تو هم بخون منم پیش اومده نماز ترکم کنه باز تلاشمو کردم بخونم 

بین غذاهای روح نماز بهترینه نماز مکالمه رسمی با خداست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو هم بخون منم پیش اومده نماز ترکم کنه باز تلاشمو کردم بخونم بین غذاهای روح نماز بهترینه نماز مکالمه ...

ی مدت میخوندم همیشه مدام نخوندم مثلا ی مدت میخوندم ول میکردک دوباره میخوندم الانم خیلی وقته نرفتم سراغش

ی مدت میخوندم همیشه مدام نخوندم مثلا ی مدت میخوندم ول میکردک دوباره میخوندم الانم خیلی وقته نرفتم سر ...

https://eitaa.com/joinchat/1925120501Cfb22e93212

تو ایتا گروه زدن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹