2777
2789
عنوان

بچم تا میاد خوب بشه دوباره اسهال میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 64 پست
دکترش بهروز مقدادی هستش دیگه بهتر از ایشون نمیشناسم بچم مریص شد دکترش مسافرت خارج بود دوماه پیش ۴ با ...

ببین عزیزم این اسهال ممکن عوارض همون دندون درآوردن باشه شاید این دفعه با اسهال همراه شده یا ممکن به خاطر عفونت مقاوم باشه که هر سری با دارو خوب میشه دوباره برمیگرده یا ممکن به خاطر آلرژی و عدم توانایی یه سری مواد غذایی باشه مثل گلوتن و یاهم به طور کل سندروم روده تحریک پذیر داره .....ولی به هر حال شما پروبیوتیک بهش بده حتی از محصولات لبنی پروبیوتیک استفاده کن 

از نشاسته و موز و پودر سنجد هم استفاده کن 

این دوره دندون درآوردن رو هم زیر نظر بگیر اگه با تموم شدنش%اسهال هم تموم شد یعنی به هم ربط دارن 

آب نوشیدنی هم بزار بجوشه خنک که شد بهش بده 

یک سری غذاهایی که گلوتن دارن هم بهش نده ببین تاثیرش چه طوریه

ببین عزیزم این اسهال ممکن عوارض همون دندون درآوردن باشه شاید این دفعه با اسهال همراه شده یا ممکن به ...

بخاطر الرژیش بود گفتم آقای دکتر تند تند جدیدا هی اسهال میشه گفت بخاطر الرژیشه گفتم چکار کنم گفت همین داروشو ادامه بده دوزشو بیشتر کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم این اسهال ممکن عوارض همون دندون درآوردن باشه شاید این دفعه با اسهال همراه شده یا ممکن به ...

آب فقط ماجان بهش میدم یا گاهی اب جوشیده سرد شده 

اصلا یکبارم آب لوله کشی ندادم اشتباهه به بچه شیرخوار آب لوله کشی داد حتی شیرخشکشم با اب ماجان درست میکنم بیشتروقتها 

آب فقط ماجان بهش میدم یا گاهی اب جوشیده سرد شده اصلا یکبارم آب لوله کشی ندادم اشتباهه به بچه شیرخوار ...

ببخشید آب ماجان چیه؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

سلام آجی میدونم تاپیکت قدیمیه ، چیکار کردی اسهال بچت خوب شد ، من بچم چند روز اسهال بود و دارو می‌خورد دوباره باز امشب اسهال شد ، تب هم نداره ، نمیدونم چیکار کنم ، میشه بگی بچت چقدر طول کشید تا خوب شد؟