2777
2789
عنوان

بچه ی بی ادب صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 30 پست

گفتم صبر کنم‌چند روز دیگه همین بلا رو سر دوچرخه خودش هم دربیارم دلم خنک بشه

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم عصبانیم هم بغض دارم 

لاستیک دوچرخش امروز بردم گفتن هشتصد تومن 

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
خوب الانا چون نمیزارم اینم لجش گرفته همش مادر و پدرش رو تحریک میکنه

به مادرش بگید پسر شما و دختر من الان دیگه بزرگ شده اند و صلاح نیست دیگه با هم بازی کنند ،همینو بهونه کنید و دیگه راهش ندید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

صاحب خونه تون هستن صاحب زندگی تون ک نیستن حتما برو بگو ب مامانش البته بدون دعوا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

چرا نرفتی همون لحظه مادرشو صدا بزنی تا خرابکاری بچشو ببینه با چاقوی تو دستش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

امان از مستاجری

منم تو مستاجری خیلی اذیت شدم خیییلی

دختر صاحبخونه ی اشغالم شپش داشت همش میفرستادش خونه ی ما دختر منم گرفت! و من بعد از چهار ناه فهمیدم از اون گرفتیم. چهار ماه از خونه بیرون نرفتم!که گبادا کس دیگه ای بگیره.با شکم حامله ۹ ماهه شپش جدا میکردم.

یه جا دیگه هم که اصلا شب و روز نداشتیم دخترش دروباز میکرد میومد خونه درم قفل نیکردم اینقدر لاد میزد و گریه میکرد مامانش قهر میکرد بهام

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

همون موقع که داشت اینکار رو می کرد باید مچش رو می گرفتی و به مادرش می گفتی یا  ازش فیلم می گرفتی و به خانواده اش نشون می  دادی و خرج چرخ دوچرخه رو از اجاره این ماهتون کم می کردید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ازون مادراست که میگه پسر من طلاست زیر بار نمیره نمیخوام درگیر حرف و حدیث بشم باهاشوناون وقت مجبوریم ...

به مادرش بگو بخاطر جنسیت بچه ها،صلاح نیست دیگه بازی کنن.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
همون موقع که داشت اینکار رو می کرد باید مچش رو می گرفتی و به مادرش می گفتی یا ازش فیلم می گرفتی و ب ...

متاسفانه نتونستم اینکارو‌کنم

چون چند بار خبرچینی کرد و پدرش تنبیهش کرد 

مادره با من لج افتاد که تو باعث شدی بچم کتک بخوره

الان باز اکه بگم که دیگه جنگ میشه

خداروشکر پدره  فهمیده تره و مودبه

امان از مستاجریمنم تو مستاجری خیلی اذیت شدم خیییلیدختر صاحبخونه ی اشغالم شپش داشت همش میفرستادش خونه ...

آخی درک میکنم  چی کشیدی 

چرا نرفتی همون لحظه مادرشو صدا بزنی تا خرابکاری بچشو ببینه با چاقوی تو دستش

نمیدونم چرا نرفتم،،، گفتم منتظر درگیری هستن مارو ازینجا بیرون کنن

ما داریم خونه میسازیم احتمالا تا یه سال دیگه آماده بشه نمیخوام دیگه اسباب کشی کنم 

نمیدونم چرا نرفتم،،، گفتم منتظر درگیری هستن مارو ازینجا بیرون کننما داریم خونه میسازیم احتمالا تا یه ...

به خاطر یه خونه بچتو فدا نکن 

مادر خوبی باش 

اونا حق چنین کاری رو ندارن برخورد کن 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝