2777
2789
اجی صدا کن داداش نیستم برنامه نویسی و سایت نویسی و اینا ولی هدفم این نیست و چند وقت یه بار یه پروژه ...

ببخشید اینقد سوال میپرسم ولی این قول میدم اخریه😁😁

هر یه پروژه ی برنامه نویسی حدودا چقد  درمیاری؟چون من الان تازه کنکورم تموم شده میخوام یا بیفتم تو کار برنامه نویسی یا ترید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینقد سوال میپرسم ولی این قول میدم اخریه😁😁هر یه پروژه ی برنامه نویسی حدودا چقد درمیاری؟چون ...

سوال هرچی خواستی بپرس ولگرد سایتم من جواب میدم معمولا وبسایت نویسی میگیرم و حدودی تا ۱۰۰۰ دلار کانادا که پارت پارت تحویل میدم و پول تیکه تیکه میگیرم مثلا ۳ پارت میکنمش و قبلا ترید میکردم و سود نسبتا مناسبی داشتم ولی حوصله سر میبرد و منم حوصله نداشتم 

سوال هرچی خواستی بپرس ولگرد سایتم من جواب میدم معمولا وبسایت نویسی میگیرم و حدودی تا ۱۰۰۰ دلار کاناد ...

🥰💜🥰

😵😵۱۰۰۰ دلار خیلیه

البته به پول ما خیلیه نمیدونم اونجاهم زیاده یا ن 😁

منم فک کنم برنامه نویسی بهتره از ترید 

ترید هم حوصله سربره هم خیلی ریسکی و استرس زائه 

سوال هرچی خواستی بپرس ولگرد سایتم من جواب میدم معمولا وبسایت نویسی میگیرم و حدودی تا ۱۰۰۰ دلار کاناد ...

واقعا خییییلی خوبه که ازین سن اینقد مستقلی🥺🥺🥺من یادمه کلاس هشتم نهم بودم گرررریه میکردم که برم کانادا ولی نشدد 😁😁😬😬

حالا موندم درسم تموم شه بعد اقدام کنم واسه مهاجرت 

🥰💜🥰😵😵۱۰۰۰ دلار خیلیهالبته به پول ما خیلیه نمیدونم اونجاهم زیاده یا ن 😁منم فک کنم برنامه نویسی ...

من بدون ریسک ترید میکردم 

۱۰۰۰ دلار کانادا مثلا میشه باهاش یه a72 گرفت😂

میشه نزدیک ۷۴۵ دلار آمریکا ۲۵ سنت 

من بدون ریسک ترید میکردم ۱۰۰۰ دلار کانادا مثلا میشه باهاش یه a72 گرفت😂میشه نزدیک ۷۴۵ دلار آمریکا ۲۵ ...

ترید فارکس و .. اینارو میگی دیگه ؟ 

چطور بدون ریسک مگه چقد حرفه ای بودی🤩🤩🤩

ترید فارکس و .. اینارو میگی دیگه ؟ چطور بدون ریسک مگه چقد حرفه ای بودی🤩🤩🤩

اره بیشتر روی جفت ارز یورو به دلار انجام میدادم که با استراتژی دقیق و با صبر که دیگه صبرم تموم شد😑