2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با يكم ابليمو و ادويجات و روغن زيتون مزه دارش كن 

بعد ميتوني سبزي ماهي و پياز و كشمش هم سرخ كني برا كنارش 

يا بعد كه ماهيتو سرخ كردي بذاريش رو سبزيها و در ماهيتابتو ببندي بذاري با شعله يواش يكم بپزه كه مزه اشون تو خورد هم بره 

دوس داشتي تو موادسبزيت رب يا تمر هم كن يكمي 

🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹
خخخخ.فدات برا طعم دارشدن همین ابلیمو بسته؟

خواستی فلفل هم بزن حتی سادش هم خوشمزه هستش

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
با يكم ابليمو و ادويجات و روغن زيتون مزه دارش كن  بعد ميتوني سبزي ماهي و پياز و كشمش هم سرخ كن ...

ببخشید آبلیمو ونمک وفلفل رو که زدم.پودر ماهی هم بریزم تو همون ابلیمو یانه بعدا بغلتونم داخلش وسرخ کنم؟

ممنون.سوخاری رو چطوری بکنم

آرد سوخاری معمولی یا پفکی هر کدوم دوست داری بخر.بعد تو دوتا ظرف تخت جدا مثل سینی تو یکی آرد سفید بریز تو دومی آرد سوخاری؛؛یه تخم مرغ خوب هم بزن یا فقط سفیدش رو تو یه کاسه،ماهی اول تو آرد سفید بغلتون بعد تو تخم مرغ همزده و بعد تو آرد سوخاری حسابی بغلتون تا دو طرفش هم پودر سوخاری داشته باشه بعد هم سرخ کن تو روغن.کمی تو آرد سوخاریش نمک و فلفل و ادویه های دلخواهت رو بزن که حسالی اسپایسی بشه.نوش جونتون

آرد سوخاری معمولی یا پفکی هر کدوم دوست داری بخر.بعد تو دوتا ظرف تخت جدا مثل سینی تو یکی آرد سفید بری ...

ممنونم عزیزم اون ادویه هایی که گفتید شما ازچه ادویه ای استفاده میکنید

ممنونم.

اینو من تو مجله آشپزی ساناز سانیا دیده بودم اگه اشتباه نکنم‌..خیلی خوشمزه س...پیاز رو خلال کن و تو روغن سرخش کن و سیر خرد شد سده هم اضافه کن  و گردو خرد شده  و همینطور جعفری ساتوری شده و سرخش کن..بعد آب تمبر هنری رو بهش اضافه میکنی همراه با ادویه که من نمک نمیزنم دیگه و همینطور سویا سس کمی که من باز اونم نمیزنم چون شوره...وقتی سس غلیظ شد توی ظرف بریز برای کنار ماهی

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792