2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخش که اینو میگم ولی با این اوصاف مشکوکه.دگ چیو میخای از ماشین بفهمی.دستشویی میره گوشی میبره.نمیزاره تنها بری تو ماشین.سوئیچو همه جا با خودش میبره.از زنه هم که پیام خوندی.دوسشم ک داری.طلاقم ک نمیتونی بگیری

بهتر نیسجای این جاسوس بازیا بهش بگی که بذاره کنار

پرگل .خب بهت گفته دیگه  برای ازمون  قضاوت.صیغه ۹۹ ساله کرده احتمالا  هنوزم داره ادامه میده و اون زنه هم اویزونه.   بشینید  سنگاتونو  واچینید  اینکه نشد زندگی مشترک برات.    در ضمن  تحقیق کن ببین هنچین ازمونی  دارن پس هنه قضات و وکلا  یه ۹۹ ساله باید  توی زندگیشون داشته باشن  .که همچین چیزی نیست این یک دلیل چزته برات اورده.  حتما اون نامزدشم  به همین دلیل با شوهرت بهم زده.  

قرصی هم ندارم بخوابه که برم ماشینشو بگردم

بنظر منم این بهترین راهه یا یبار ماشینو دستکاری کن مثلا پنچر کن دوتا چرخو تا بره لاستیک یدک باد کنه بیاره کلی توی خونه وقت داری بگردی . خیال خودتم راحت میشه بعد از گشتن 

منم خودم یه ماهی هست شک افتاده به دلم یه سری عکس عشقولانه میاد توی گوشیش حتی یه سری هم دعوامون شد، م ...

بارداری 

هورمونات بهم ریخته

چیزی نیست عزیزم

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑

خب چندبار اگه تونستی تعقیبش کن ببین کجا میره. یا بگو من دو سه روز با دوستم میرم خونه مامانش فلان مراسم رو دارن اما توی کمینش باش. تا خیال خودتو راحت کنی اینقدر توی فکر نباشی عزیزم