2777
2789
مسافرت هم میریم با برادراش و خانوادم از همه بهتره ولی کارت دست حودشه

چون از لحاظ مسافرت و خوراک کم نمی‌ذاره اینجاش اوکیه خسیس اونیه که نه مسافرت می‌بره نه برای خوراک زیاد خرج می کنه اینجوریه حالا اگه دوست داری بهش بگو یه کارت جدا درست کنه ماهانه پول را بریزه توی اون کارت دست شما باشه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه متأسفانه احتمالا ریشه در کودکی داره و پدر شوهرتون هم همینطوری بوده و پول دست مادر شوهر نمیداده در ...

والا اونو نمی دونم ولی کلا اینطور ادما افکار مردسالارانه دارن

خسیس نیست یا شما چیزایی میخری که به نظرش مدیریت پول نداری.مثلا لباس میخری و به نظر همسرت اینا اسرافه یا حیف و میل پول

یا دوست نداره پول داشته باشی تا مستقل بشی چون مردا از زنای مستقل میترسن 

چون از لحاظ مسافرت و خوراک کم نمی‌ذاره اینجاش اوکیه خسیس اونیه که نه مسافرت می‌بره نه برای خوراک زیا ...

روم نمیشه بگم ..بگم هم قبول نمیکنه...فشار هم بیارم میشه مشکل

والا اونو نمی دونم ولی کلا اینطور ادما افکار مردسالارانه دارن

اره افرین خواستم بگم احتمالا مرد سالاره

سعی کن با محبت ازش پول بگیری مثلا بگو خیلی دلم میخواد ک پول توی دستم باشه هرچی خواستم واسه خونه و بچه ها بگیرم با سیاست بگو

اینجور مردا دوست دارن حس اقتدار بگیرن از همسرشون باید دست بزاری رو نقطه‌ ضعف‌ش

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان وطن...روحشان شاد و راهشان پر نور

روم نمیشه بگم ..بگم هم قبول نمیکنه...فشار هم بیارم میشه مشکل

حالا شما یه رویی بزن یا مثلاً اگه قبول نکرد بگو تو خرجی خونه را بریز من خودم مدیریت می کنم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خسیس نیست یا شما چیزایی میخری که به نظرش مدیریت پول نداری.مثلا لباس میخری و به نظر همسرت اینا اسرافه ...

نه کلا میگه از نیازم بیشتر پول نداشته باشم به نظرم‌حق داره بیشترش رو الکی خرج میکنم یا به خانوادم میدم یا ..