2777
2789
عنوان

کار برای دانشجوی داروسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 24 پست
عزیزم کلاس هاتون و درس هاتون این قدر زیاد و فشرده هست ک اصلا شما وقت نمیکنیمخصوصا اینکه شهر دیگ هم ه ...

مشاوری هم خوبه ولی چون تازه کار حساب میشم درآمد چندانی نداره

اینکه بعنوان تکنسین داروخونه بخوای مشغول بشی فک نمیکنم برات مقدور بلشه چون الان تو شهر ما هشت صبح تا عصر میرن ۵ تومن حقوق میگیرن ، شما که کلاس خواهی داشت چطور میتونی بری ! مگر اینکه شیفت شب باشی که اونم اکثرا اقایون رو برمیدارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی منم منتظر نتایجم❣️😅 بنظرم مشاوره هم خوبه اگه بتونی وقت بذاری و اطلاعاتت کافی باشه و بلدکا ...

مرسی عزیزم آره بهش فکر می کنم شما چی انتخاب کردید به سلامتی؟

سلام خوبی منم امسال قراره دانشجو شم احتمالا نیمسال دوم بیارم بخاطر همین میخوام کار کنم 

شما گفتی تو داروخونه کار کنی 

بهتون اجازه میدن با ۱۸ سال سن ؟ یا خودتون مثلا کار بلدید اشنایی دارید با داروها ؟ 

سلام خوبی منم امسال قراره دانشجو شم احتمالا نیمسال دوم بیارم بخاطر همین میخوام کار کنم شما گفتی تو د ...

سلام عزیزم نه آشنایی ندارم دارم تحقیق می کنم که اگه با شرایطم جور بود آموزش ببینم و برم واسه سن هم که مشکلی نیست به نظرم چون اکثر خانومایی که می بینم داروخونه کار می کنن جوون هستن

2790
2778
2791
2779
2792