2777
2789

😂 ببین من واسه هر مشکلی میرم دکتر از سرماخوردگی و آنفولانزا تا ضرب دیدگی دست و پا تا می‌پرسه مشکل زمینه ای نداری میگم تیروئید کم کار دارم ، دکتر سرش و تکون میده میگه خب پس طبیعیه درد داشته باشی 😂 کلا تیروئید به همه چی مربوطه و رو همه دردها تاثیر داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کم کاری تیرویید دارم دارو هم براش مصرف نمیکنم نه درد ندارم

ممکنه قبلا آزمایش بدی نداشته باشی ولی بعد چند وقت آزمایش بدی گرفته باشی تیروئید؟

دعا کنید دلم آروم بگیره🙏

پس بیماری ای هست که در طول زمان ممکنه آدم بگیره

استرس مثلا برای تیرویید خوب نیست. استرس می تونه اگه ژن بیماری خودایمنی داشته باشید، هاشیموتو رو فعال کنه

احتمالات دیگه هم هست

مثلا آزمایشگاه قبلی دقیق نبوده

غذا خوردن قبل آزمایش تیرویید ، tsh رو پایینتر نشون میده

بیوتین و مکمل حاوی بیوتین روی آزمایش تیرویید اثر داره

حتما مسائل دیگه هم هست الان حضور ذهن ندارم

میدونی اگر مصرف نکنی اضافه وزن شدید پیدا می‌کنی بعد هم قلبت آب میاره خفه ات می‌کنه میمیری .چشمهات میزنه بیرون نه زیاد که بقیه متوجه بشن ولی چشم پزشکی بیری مشخص میشه خدای ناکرده پیشرفته بشه غدد تیروییدت بر میدارن و حتی ممکنه سرطان بگیری 

کجای بدنتون درد میکرد؟

استخونام 

کوفتگی داشت 

ودوسه روز پیش اومدم یه ذره ورزش کنم پاهام شروع کرد به تق تق کردن که تا به اون موقع برام بی سابقه بود

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792