2777
2789
این نوش گیونت رو یه غرب کشور دارن عشقم کورد و لک هر دوتا 😂💝

فک کردم خودت لکی🤣

چون من لکم..

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم خودت لکی🤣چون من لکم..

عیجان ❤️منم حالا نمیخوام شناخته بشم میدونی طایفه ها همه تو همن خواهرم 🥲😂ولی خو لک و کورد نداره همه مث همن 😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

عیجان ❤️منم حالا نمیخوام شناخته بشم میدونی طایفه ها همه تو همن خواهرم 🥲😂ولی خو لک و کورد نداره همه ...

اوکی

ولی تو لکی🤣

اهل لرستان هم هستی🤣🤣🤣🤣

ادامه بدم؟نه نمیدم😂

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اوکیولی تو لکی🤣اهل لرستان هم هستی🤣🤣🤣🤣ادامه بدم؟نه نمیدم😂

من مادری به ایلام میرسم پدری هم همینطور ولی لرستان خوب اومدی اونجا بدنیا اومدم 😂😂😂

برو تاپیک حس ششم نیازت دارن 🥲😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

من مادری به ایلام میرسم پدری هم همینطور ولی لرستان خوب اومدی اونجا بدنیا اومدم 😂😂😂برو تاپیک حس شش ...

پس منال ایلامی

باش باور میکنم😅😇

منیش منال لرستانم

دی چه؟خاصی؟

پس منال ایلامیباش باور میکنم😅😇منیش منال لرستانمدی چه؟خاصی؟

سلامتیت 😂

(من که وراج ترین آدمم الان هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه🫠😂)

اوکیولی تو لکی🤣اهل لرستان هم هستی🤣🤣🤣🤣ادامه بدم؟نه نمیدم😂

به خدا لکم مگه گفتم نیستم 

ایلام لک داره لرستان داره کرمانشان هم داره 😂

سلامتیت 😂(من که وراج ترین آدمم الان هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه🫠😂)

اویشِم،منیش وراجم،دور از گیانت خویچکَه نازارم 

آخرین تلاش های من برای کردی حرف زدن

به خدا لکم مگه گفتم نیستم ایلام لک داره لرستان داره کرمانشان هم داره 😂

وااااا لکی؟۳ ساعته دارم کردی حرف میزنم

تفریت ناو

اویشِم،منیش وراجم،دور از گیانت خویچکَه نازارم آخرین تلاش های من برای کردی حرف زدن

الان لکی گفتی که 🫠😂

زیر زبون منو کشیدیاااا بلای نچین

مادری و .. ایلام 

اما زاده خرماوه پرورش یافته لرستان ...😂