2777
2789
ینی بعد بلوغ تا اخر عمر دیگه قد دختر رشد نمیکنه؟!

بعد از پریودی رشد خیلی کم میشه 

دختر بزرگم قبل از پری رشدش سالی ۷ ...۸ سانت بود 

ولی توی این ۳ سالی که پری شده فقط ۷ سانت کشیده و مدتیه ثابت مونده .۱۵ سال و نیمه اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم دوره بلوغ از هشت سالگی شروع میشه..رشد سینه بعد موی زائد و بعد دو سه سال پريود اتفاق میوفت ...

باز اگه تا یازده دوازده طول بکشه خوبه چون یدفعه ای رشد کرد میترسم سال دیگه پریود بشه چون سنش کمه گناه داره.اخلاقش هم تغییر کرده سر هرچیزی زود گریه میکنه

باز اگه تا یازده دوازده طول بکشه خوبه چون یدفعه ای رشد کرد میترسم سال دیگه پریود بشه چون سنش کمه گنا ...

بله طول میکشه اصلا نگران نباش منم اونموقع خیلی نگران بودم و بردم دکتر غدد که گفت طبیعیه و مشکلی نيست 

ببین عزیزم دوره بلوغ از هشت سالگی شروع میشه..رشد سینه بعد موی زائد و بعد دو سه سال پريود اتفاق میوفت ...

خانیمیشن میشه لطفا در مورد درآمدن سینه ی دختر گلتون در هشت سالگی بیشتر بگید، یعنی در هشت سالگی سینه ی دختر مشهود بود ،و برجسته، به طوری که شما متوجه بشید؟؟؟؟ 

بعد در سن یازده سالگی هنوز پریود نشده؟؟؟؟ ممنون میشم کمی بگید من مورد مشابه داریم و نگران......

خانیمیشن میشه لطفا در مورد درآمدن سینه ی دختر گلتون در هشت سالگی بیشتر بگید، یعنی در هشت سالگی سینه ...

ببین عزیزم از هشت سالگی اول حالت برجسته شد و از رکی لباس مشخص نبود کم کم برجستگی بزرگ تر شد و الان که یازده سال کامل سفت شده و و از روی لباس کاملا مشخصه و نیم تنه استفاده میکنه 

خانیمیشن میشه لطفا در مورد درآمدن سینه ی دختر گلتون در هشت سالگی بیشتر بگید، یعنی در هشت سالگی سینه ...

و بعد از برجستگی سینه موی زائد ناحیه تناسلی شروع به رشد کرد ولی همه قسمتهاش نه ..الان همه قسمت هاش موهای زائد داره و شیو میکنه و زیر بغل هم شروع کرده به موی زایددرآوردن

خدا کنه دختر منم فعلا پری نشه 

سینه اش مثل دکمه شده بردم متخصص غدد گفت احتمالا تا ۲ سال دیگه پری میشه یعنی ۱۱ سالگی 

دوست ندارم زیر ۱۲ سال بشه 

خدا کنه دختر منم فعلا پری نشه سینه اش مثل دکمه شده بردم متخصص غدد گفت احتمالا تا ۲ سال دیگه پری میشه ...

اره منم دوست دارم دوازده به بالا پریود بشه الان خیلی کوچیکن ولی تمام دوستاش دو سه ساله پریود میشن چندتاشون از کلاس سوم شروع شدن