2777
2789

این شما و این شلوار کردیه نارنجی و گلگلی من 😅😅😅😅😅بهش میگم آرام جان میپوشم انگار دارم پرواز میکنم 😆😆مامانم دورش بگردم خعععلی روش حساسه ازش متنفره 

فقططط تو اتاقم اجازه پوشیدنشو دارم میگه خیلی بی کلاس میشی وقتی میپوشیش 😅😅😅

تازه بنفششم دارم 😅😅😖😖😖

حالا شما😆

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باكلاسم وسايلم از خودم باكلاس تر 🤚😒

اوه بله بله  در جریانم 😆😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خوشبحالت از این شلوار های بال در بیار داری منم میخام از کجا گیر بیارم😭

نمیدونم من پارسال یه مغاره رفتم دیدم برای اونایی که یایز مشخص ندارن شلوار داره از همه رنگ در جا بنفش و زردشو خریدم داداشم انقدر مسخرم میکنه 🤕🤕🤕

از اون شلواراس که توش انقد راحتی اصلا حس نمیکنی چیزی پاته😂 هی باید پنج دیقه پنج دیقه نگاه کنی ببینی ...

😅😅😅😅😅دقیقا ولی حیف فقط برای خوابه