2777
2789
عنوان

این چت از نظر شما خیانت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 61 پست
چقد مردا پستن چقدر بیخیال و بی تفاوت غلط زیادی میکنن، عین خیالشون هم نیست بعد زنشون اینقد بره تو فکر ...

🥲🥲 خیلی ناراحتم عزیزم .موندم چحور رفتارکنم بچه هام اسیب نبینن . پول دارم میتونم طلاق بگیرم خونه رهن کنم ولی دخترم ازقصه دق میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره میکنی عزیزم

نه گلم این چ حرفیه 

واقعی میگم . 

مردهادب هدف فکر میکنن .. هدفش از این پیام ب نظرم همینه ک گفتم .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

🥲🥲 خیلی ناراحتم عزیزم .موندم چحور رفتارکنم بچه هام اسیب نبینن . پول دارم میتونم طلاق بگیرم خونه ره ...

کاملا حق داری ناراخت باشی 

ولی اگه بار اول هست از شوهرت چیزی میبینی ، دیگه فکرش رو نکن 

فقط چند روز سر سنگین و سرد باش با شوهرت 

تا خودش بیا. منت کشی 

بعد که اومد بگو ، تو خوشت میاد من برم به ی مرد پیام بدم آقای خوش تیپ ، مثلا هزینه ی فلان دوره چنده ؟؟؟؟

بگو این لحن حرف زدن برای ی مرد متاهل ، اصلا درست نیست 

مراقب مدل حرف زدنت باش اگر زندگیمون برات مهمه 

بعدش هم دیگه تمامش کن و حرفش رو نزن

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بابا مردها کلا جوگیرن بخدا سخت نگیر پیر میشی ... فقط چند بار تیکه اشو با طعنه باید بهشون بندازی که بازم میرن گوشی قفل میکنن یا یواشکی ما مسئول یواشکی هاشون نیستیم اما چیزی که چشممون دیده باید به روشون آورد نه به حالت جنگ و خونو خونریزی هم نه ... به یه حالتی که تحقیر بشه از لوس بازی های بیجاشون ...

کاملا حق داری ناراخت باشی ولی اگه بار اول هست از شوهرت چیزی میبینی ، دیگه فکرش رو نکن فقط چند روز سر ...

انقدرام راحت نیست عزیزم دوازده سال ازدواج کردیم . نمیتونم ببخشمش . هرچی فک میکنم تواین زندگی هیچ چیز مثبتی ازش ندیدم

انقدرام راحت نیست عزیزم دوازده سال ازدواج کردیم . نمیتونم ببخشمش . هرچی فک میکنم تواین زندگی هیچ چیز ...

مگه من گفتم راحته ؟؟؟؟

ولی اصولاً مطمین باش خودت هم نمیتونی بخاطر ی پیام در این حد بری طلاق بگیری 

الان عصبانی هستی اینجوری میگی ... 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

عزیزم بنظرم کشش نده کارش ‌ک خیلی زشت بود و بهش بگو کلا کارت چیپ نه تنها اون زن خوشش نیاومده بلکه گفته چ مرد بی لول و بی کلاسی ک انقدر نامحترمانه حرف میزنه ب همسرت بگو برای کلاس کاری خودت میگم خانوما بدشون میاد یکی باهاشون زود صمیمی بشه 

اینجوری یکم تحقیرش کن بعدشم بگو ما زن و شوهریم و ب هم تعهد داریم بگو من بخوام پیام کاری ب یه مرد بدم خیلی محترمانه صحبت میکنم و بخودم اجازه نمیدم بگم آقای خوش تیپ پس تو هم ب رابطمون احترام بزار 

طلاق نگیر ولی یه جوری زهر چشم نشون بده دیگه تکرار نکنه

انقد پروعه مگه میشه ازش زهرچشم گرفت پیاماشو ندید چقد طلبکارانه میگ بهم تهمت زدی. الان طلبکار بود که جرا بعش،شام ندادم