2777
2789
عنوان

بیاید سگ شدم سگ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصفه شب جیغ بکشه. همسایه ها چی؟

احتمالا تو بیابون زندگی میکنن همسایه ندارن این موقع ازین نظرا میدن من تو آپارتمانم گاهی ازین جیغ و داداش نصفه شبی میشنوم انگار فقط روان خودشون مهمه مردم عصابشون به اینا بدهکارن

درحال ساخت ....:)

ولش کن ی روز آدم حالش خوب نیست درک کنن مهم خودشه

ینی چی درک کنن گل 

الان نصف مردم خوابن 

اصلا خوابم نباشن نمیگن این چه وضعیه آه و ناله نصفه شبی ،شاید یکی بیماری قلبی چیزی داشته باشه ،یه چیزایی میگید ک با عقل و منطق جور در نمیاد بخدا 😐

فکر کن خوابی یا نشستی یهو صدا جیغ همسایه بیاد ..

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

یک سال بیشتره

برو نظر یه دکتر دیگه رو بپرس به عنوان مشاوره برو 

الان چه قرص هایی میخوری؟

بعدم دارو همیشه تنها راه حل نیست 

باید خودتم کمک کنی باید بری پیاده روی روزی هشت تا لیوان آب بخوری 

دکترم هر دفه میرفتم میپرسید پیاده روی هرروزتو داشتی من سرسری می‌گرفتم جواب میدادم 

بعد فهمیدم چقدر همون پیاده روی اثر داره 

ینی چی درک کنن گل الان نصف مردم خوابن اصلا خوابم نباشن نمیگن این چه وضعیه آه و ناله نصفه شبی ،شاید ی ...

تو خیابون جیغ نمیزنه که تو حموم هست زیر اب در بسته اون صدا ب کجا میخاد برسه آخه حالا یه جیغ زدن آسایش رو میگیره؟ چقد کم طاقت شدیم ما 

ولش کن ی روز آدم حالش خوب نیست درک کنن مهم خودشه

امشب این همسایه شب دیگه یه همسایه دیگه 

آدم سالم باید بدونه ملت عصابشونو بهشون بدهکار نیستن 

اینجوری که شما میگی باعث درگیری و بحثم میشه حرفم براش درمیارن

امشب این همسایه شب دیگه یه همسایه دیگه آدم سالم باید بدونه ملت عصابشونو بهشون بدهکار نیستن اینجوری ک ...

اووووو شماها از کاه کوه میسازین بابا چرا همسایه های ما اینکارو میکنن ما بیرونم نمیریم چه برسه حرف در بیاریم مگه بیکاریم

تو خیابون جیغ نمیزنه که تو حموم هست زیر اب در بسته اون صدا ب کجا میخاد برسه آخه حالا یه جیغ زدن آسای ...

خب حموم باشه ،دو تا آجر فرقشه با همسایه ،دره آهن نیست که ،بحث بی طالقتی نیست دوست عزیز

ینی چی ساعت یک شب جیغ و داد راه بندازه تو اپارتمان، چهار دیواری اختیاری اما نه اینکه باعث آزار دیگران بشه 

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

اووووو شماها از کاه کوه میسازین بابا چرا همسایه های ما اینکارو میکنن ما بیرونم نمیریم چه برسه حرف در ...

اصلا کاری به حرف درآوردن ندارم 

مردم مقصر نیستن که ما حالمون بد 

جیغ زدن تو حموم واقعا صدا میپیچه اگه توی آپارتمان زندگی کنید قشنگ متوجه میشید چی میگم 

اووووو شماها از کاه کوه میسازین بابا چرا همسایه های ما اینکارو میکنن ما بیرونم نمیریم چه برسه حرف در ...

شماها احتمالا نه درس می‌خونید نه کاری میکنید که لازم به تمرکز باشه واستون مهم نیست صدا بیاد

یا کلا آدم ریلکسی هستیو تو هر شرایطی خوابت می‌بره 

خیلیا کارای مهمی دارن که تمرکزشون بهم میزنه اینطور صداها

بحث یه جیغ نیست بحث سبک زندگی