2821
2789
عنوان

کیا داغ دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 52 پست

این پیشنهاد منه که البته خودمم انجامش دادم 

منم مامانمو ۸ ماه پیش از دست دادم و خیلی برام سخت بود .

ماها پنجشنبه ها اصولا میریم سر مزار عزیزامون و خیرات میدیم ولی من با خدای خودم عهد کردم هر کار خوبی انجام دادم،

اگه دلی رو شاد کردم،اگه گره از کار کسی باز کردم،اگه کمک کسی کردم،لبخندی به لبی نشاندم و خلاصه هرکاری که تاثیر مثبت و انرژی مثبتی داره  هرچند ناچیز انجام دادم ثوابش برسه به روح مامانم.اینجوری شما هر لحظه و هر ساعت در حال دادن خیرات هستی حتی وقتایی که خودتم یادت نیست ‌. میدونی مثلا وقتی صبح به همکارم میگم چقدر امروز خوشکل شدی و اون میخنده و بهم میگه چقدر انرژی مثبت ازت گرفتم من یاد عهدی که با خدا بستم میوفتم و این حال خوبو تقدیم مامانم میکنم .و این تا آخر عمرت برقراره.

جوانی ام به مو رسیده😔😔
من برا مادربزرگم یه شب نماز شب خوندمچند وقت بعدش خوابشو‌ دیدم حالش خیلی خوب بود بغلم کرد خیلی بهم مح ...

دارم براش نماز قضاهاشو میخونم انشاالله که خدا قبول کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی اژ دوستام پدرش ک جوونم بود رو توی دوران کرونا از دست داذ

خیلی دوستم گریه میکرد براش

یک ماه بعد بهم زنکید تعریف میکرد میکفت یکی از فامیلای خیلی دورمون(یه اقای خیلی مومن و شریف) ک سالهاست رفت و امد باهاش نداشتیم زنگ زده به عمه م گفته از برادرتون  چخبر عمه م هم گفته فوت کرده 

مرد گفته من خوابشو دیشب دیذم ک بهم گفت به دخترام بگو من حالم خوبه انقد گریه نکنن اذیت میشم

دوستم میگفت این مرد خبر نداشت ک پدر‌من دختر داره و اینم که چندتا دختر داره رو نمیدونست...

من ۴ تا برادر ازم فوت شد افسردگی م الان خیلی خیلی شدیده باور کن به پیرزن های توی خیابون غبطه می خورم ...

الهی بمیرم برا دلت دختر 😔

خدا پشت و پناهت باشه همیشه 🙏

جوانی ام به مو رسیده😔😔
این پیشنهاد منه که البته خودمم انجامش دادم منم مامانمو ۸ ماه پیش از دست دادم و خیلی برام سخت بود .ما ...

خدا مادرتون رو بیامرزه منم دقیقا همچین نیتی کردم انشاالله که بتونم

من ۴ تا برادر ازم فوت شد افسردگی م الان خیلی خیلی شدیده باور کن به پیرزن های توی خیابون غبطه می خورم ...

الهی بمیرم برا دلت دختر 😔

خدا پشت و پناهت باشه همیشه 🙏

جوانی ام به مو رسیده😔😔
منم داداشم فوت شد حدودا دوساله هنوز باورم نمیشه💔خدا ب دلتون صبر بده

داغ برادر خیلی سخته با تمام وجود درکت میکنم.قلبم تیر میکشه بعضی اوقات ولی چ کنم که نه می میرم و نه آدم سابق میشم

من اردیبهشت ماه داداشمو از دست دادم در ظاهر خوبم و میگم میخندمولی وجودم آتیش گرفته دارم میمیرم صبح ت ...

خیلی باید قوی باشی.من واقعا بعضی اوقات احساس میکنم این داغ باعث مرگ منم میشه 

داغ برادر خیلی سخته با تمام وجود درکت میکنم.قلبم تیر میکشه بعضی اوقات ولی چ کنم که نه می میرم و نه آ ...

دقیقا مخصوصا اگ بعد اون خیلی تنها بشی و برادری نداشته باشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز