2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من که چیزی بلد نیستم مراقب گوربتم باش 🥺❤️

اما الان یه سریا میان میگن نههه گربههه کثیفهههه نجسههه پر از کثافتههههه 😑😑 یه تاپیک زدم عکس یه گربه خوشگل گذاشتم گفتم چه نازه همه ریختن سرم که این کثیفه نجسه فلان 😂😂

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

اسی من که چیزی بلد نیستم مراقب گوربتم باش 🥺❤️اما الان یه سریا میان میگن نههه گربههه کثیفهههه نجسههه ...

به منم خیلی گفتن از مویه گربه میترسن ، والا درکشون نمیکنم اینا فرشتن کاش بقیه هم بفهمن

به منم خیلی گفتن از مویه گربه میترسن ، والا درکشون نمیکنم اینا فرشتن کاش بقیه هم بفهمن

بخدااا اینایم که از گربه بدشون میاد مریضن نرمال نیستن..

بعد ی سریا اومدن برام تاپیک زدن و کلی توهین که به این گربه چطوری میگی پاک و تمیز 😂😂 توی تاپیکام هست خدایی برو ببین .. 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

بهش ویتامین نده تا یه مدت

پورد او آر اس بگیر بریز تو آب بده بخوره

پورد پروبیوتیک بهش بده

اینا دارو نیستن 

اگر خوب نشد باید دارو بدی مترونیدازول خوبه 

خوب نشد بلید تزریق کنی وگرنه از حال میره از زور اسهال

بهش ویتامین نده تا یه مدتپورد او آر اس بگیر بریز تو آب بده بخورهپورد پروبیوتیک بهش بدهاینا دارو نیست ...

پودر ا و ار اس انسانی بدم مشکلی نیس یا پودر بیوتیک مخصوص گربه داشتم تمام شد انسانی حالا دارم بش بدم مشکلی نداره