2777
2789
عنوان

لو رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا

😂

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

من ی دختر دارم جلوم داره میچرخه

آخی🫧

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

وای واقعا شرمنده که جواب ندادم 

من چند دقیقه اول دیدم کسی جواب نداد و از سایت خارج شدم 

و الان اومدم تو سایت دیدم ۷۰ تا اعلان دارم 

واقعا ببخشید 

خب؟نگفتی چی قایم کرده بودی

مامانم بهم اجازه نمیده مو هامو رنگ کنما و...

بعد من چند وقت پیش یه ترفند با پودر دکلره دیدم که میشه موقت مو رو باهاش رنگ کرد منم یه پیمانه پودر فقط خریدم و هنوز وقت نکردم ترفنده رو انجام بدم 

بعد حالا مامانم هم اینو دیده و به جوری باهام رفتار میکنه و انگار منتظره خودم اول بهش بگم و حوصله داد و دعوا هم ندارم واقعا 

میخوام تو خونه تنها بودم جا سازم رو بذارم زیر کاشی 

مامانم بهم اجازه نمیده مو هامو رنگ کنما و...بعد من چند وقت پیش یه ترفند با پودر دکلره دیدم که میشه م ...

واااای ما به چه چیزایی فک کردیممم🫥🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A