2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قالب درست کردی؟

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. با پشت سر بقیه حرف زدن و نسبت دروغ بهشون دادن فقط خودتون حقیر میکنید و نشون میدید اصلا اون آدمی که میگید نیستید. من آدم چند سال پیش نیستم که اینجا عضو شده بودم و خیلی چیزها از خودم میگفتم. تقریبا همه ی تاپیک های خصوصی من حذف شده. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، حرفی هم ندارم برای گفتن اونم جایی که توش کسایی هستن که هر چی دلشون خواسته درموردم گفتن. من ممکن آدمی که کتکم زده باشه رو ببخشم اما ابدا آدمی که پشت سرم حرف بزنه رو نمیبخشم چه تو دنیای واقعی چه یه هفت پشت غریبه تو مجازی. حالا خود دانید؛ شما و اعتقاداتتون، اگه به چیزی اعتقاد دارید!

اره عزیزم

خب بگین دیگه  

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

گردارو نه اسبو اره

اسب خیلی قشنگه 

برم لوازم قنادی بگم قالب اسبی میدن آره؟ 

اسم خاصی دارن؟

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. با پشت سر بقیه حرف زدن و نسبت دروغ بهشون دادن فقط خودتون حقیر میکنید و نشون میدید اصلا اون آدمی که میگید نیستید. من آدم چند سال پیش نیستم که اینجا عضو شده بودم و خیلی چیزها از خودم میگفتم. تقریبا همه ی تاپیک های خصوصی من حذف شده. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، حرفی هم ندارم برای گفتن اونم جایی که توش کسایی هستن که هر چی دلشون خواسته درموردم گفتن. من ممکن آدمی که کتکم زده باشه رو ببخشم اما ابدا آدمی که پشت سرم حرف بزنه رو نمیبخشم چه تو دنیای واقعی چه یه هفت پشت غریبه تو مجازی. حالا خود دانید؛ شما و اعتقاداتتون، اگه به چیزی اعتقاد دارید!

خب بگین دیگه

#آموزش_کیک_لقمه ای

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر نصف لیوان

وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری

شیر یک سوم لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان

آرد یک و یک سوم لیوان

بکینگ پودر پنج هشتم ق مربا خوری

گلاب ۴ق غذاخوری

زعفران 

پودر کاکائو یک قاشق مربا خوری پر

دمای فر حدود ۱۷۰

زمان پخت حدود ۱۲ دقیقه

برای تستر و فر برقی دمای فر رو ۲۰ درجه کمتر بذارید.

اگه شیرین‌تر خواستین،میتونید ۴ ق غذاخوری اضافه کنید.

اما برای من خوب بود