2777
2789
عنوان

دزدی افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست
چه میشه کرد همسرم به واسطه کارش شاهد هزار بار خیانت کارگرای افغانی به کارفرماهاشون بوده وقتی برای دو ...

بعد جالب اینکه هنوز یسری ام هستن ازشون حمایت کنن همین الان یه نفر واسم تاپیک گذاشته تو وجدان نداری همینجوری خودم ناراحتم اومدم اطلاع بدم که مردم حواسشون باشه و یه عذرخواهیم کرده باشم ... از ماست که بر ماست

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت خوب میدونی چرا باید عذاب وجدان داشته باشی

نه خوشبختانه من نمیدونم ولی شما ام هرچی به ذهنت میرسه رو نگو خوب نیست 

بعد جالب اینکه هنوز یسری ام هستن ازشون حمایت کنن همین الان یه نفر واسم تاپیک گذاشته تو وجدان نداری ه ...

نگران نباش اون اکانتها مال خود افغانی هاست من تا حالا از نزدیک ندیدم یه نفر از وجود این مزاحمین تو کشور راضی باشه بجز خود افغانیها و سودجوهایی که دنبال برده میگردن نه نیروی کار

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نگران نباش اون اکانتها مال خود افغانی هاست من تا حالا از نزدیک ندیدم یه نفر از وجود این مزاحمین تو ک ...

دقیقا ممنون از درکتون

اونی که بارو داده به کارگرافغانی مسئوله بایدپوله شماروبده

دقیقا بهشون گفتم ... بهونه های الکی از کجا بیارم و پول ندارم ...