2777
2789
عزیزم من برای ۴۰۴ دارم میخونم تازه فصل چهار زیست دهم فصل دو فیزیک دهم فصل یک شیمی دهم هستم خیلی دیره ...

عزیزم سرعتت را بیشتر کن برای خوندن آزمون جایی میری؟ مشکلت با فیزیک چیه؟ 

پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرعتت را بیشتر کن برای خوندن آزمون جایی میری؟ مشکلت با فیزیک چیه؟

نه تازه می‌خوام آزمون گزینه دو ثبت نام کنم 

سرعتم همینه نمیدونم چطوری بیشترش کنم آخه بلد نیستم 

مشکلم اینه نمی‌فهمم ... برام خسته کنددست با دست و پا زدن سوالاش حل میکنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دوره اول و دوم دبیرستان رو تو چه جور مدرسه ای درس خوندید غیر انتفاعی یا دولتی یا نمونه یا.....؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
استعداد درخشان

کدوم شهر عزیزم؟

فقط کلاسهای مدرسه شرکت میکردی یا بیرون از مدرسه هم کلاس می‌رفتی 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
مدرسه

عزیزم من دخترم کلاس هشتم مدرسه نمونه دولتی درس میخونه بجز کتابهای درسی منبع دیگه ای کار نمی‌کنند 

خب عزیزم بگو بخونه دیگه🌹😂

آره دنبال کتاب مناسب براش میگردم میخواستم ببینم شما بجز کتابهای درسی چه منابعی استفاده میکردی 

آره دنبال کتاب مناسب براش میگردم میخواستم ببینم شما بجز کتابهای درسی چه منابعی استفاده میکردی

عزیزم من خیلی سال پیش خوندم ولی برای هر درس یه کتاب خوبه مثلا فیزیک گاج خوبه

پزشک