babyyyyyyyyy مدیر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4095 عنوان کادو چی بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست دختر 23 ساله تا سقف 2 میلیون 1403/07/02 | 11:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babyyyyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4095 نمیخام حالتو بد کنم یا حساست کنم ولی هرچی باشه دوستهادم از خاهرشم بدی میبینه قط رابطه میکنه چ برسه ب ... من دوستم خوبه دارمدم مال خودمه شاغلم
ماهوکان عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1520 من دوستم خوبه دارمدم مال خودمه شاغلم خب بلخره خودت داری براپولت زحمت میکشیدوست منم تو دوره خودش بهترین بودجوری ک هیجکسی رو دیگ نمیدیدم جز اوناصن بیخیال این حرفاامیدوارم پشیمون نشی و دوستیتون تا اخرش پایدار بمونه💚🍃
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2572 من دوستم خوبه دارمدم مال خودمه شاغلم نگفت بده که گفت هرتوب وبهترینی یه روز میتونه بد بشه خرج کردن درحد منطق و عرف بنطرم کارعاقلانه ای هست السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2572 بشدت باحرف اون کاربرموافقم دوره زمونه بسیاری شده آدم حریم باید مشخص کنه تهش نسوزه حالا نمیگم این دوستتون بدمیشه ولی احتمالات السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست