2777
2789
عنوان

چقد تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 30 پست

هعی منم همینم بخدا

رشتت چیه چیخوندی اسی

شاغلی؟

بنظرم ب تیپ و  استایلت برس 

ی دستور برابختگشایی میذارم انجام بده 

برا منک چیزی نشد اما ب چشم خودم حس میکنم خیلی خوشگلترو سرحال تر شدم انجامش بده عزیز جانم

چ جوونی ،وقتی جوونی نکردم ،اون موقع ک عشق خواستم نشده....دگ مگ ذوق دارم ،شوق دارم واسش؟

هعی منم جوونی نکردم ازدواج سنتی کردم تو همون عقدم طلاق گرفتم دیگم مجرد موندم بعضیا راحت به همه چی میرسند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی منم همینم بخدارشتت چیه چیخوندی اسیشاغلی؟بنظرم ب تیپ و استایلت برس ی دستور برابختگشایی میذارم ان ...

هم خوشگلم ،هم شاغلم،هم تیپم خوب و امروزیه

هم مدرک تحصیلی بالایی دارم

من دوسال بزرگترم واقعا بعضیا ک ب موقع براشون پیش میاد ،خدا دوسشون دارهمن الان حسرته ی حس واقعی ب خود ...

زیزم نمیخاد الکی امیدوار کنم اما جدیدا به قانون جذب اعتقاد کردم 

یه چیزایی که دو سال پیش خیلی تو ذهنم تکرار میکردم برام اتفاق افتاد 

دوست داشتی برو اون کارارو انجام بده

بخت گشایی یکی از دغدغه های دختران عزیزی است که وقتی سنشون زیادتر که میشه استرس و ناراحتی تمام وجودشونو فرا میگیره.

اصولا بستگی بخت دختران به دو گروه تقسیم میشه

گروه اول دخترانی هستند که یا به خاطر حرفها و چشم اطرافیان است که این خود باعث بسته شدن بخت طرف میشه و یا به خاطر بستن با طلسم و دعاست که بخت طرفو میبندند و یا به خاطر وجود همزاد کافریست که همیشه همراه طرف هست و این همزاد برای طرف سحر درست میکنه و بختشو میبنده که ما در این مطالب دقیقا برای این افراد نسخه ای آماده کردیم و فوق العاده مجرب و سریع الاجابت است.

اما گروه دوم دخترانی هستند که خودشون با اعمال و کاراشون بختشونو میبندند.یا بد پسند هستند و بهترین موقعیت خودشونو به خاطر توقعات زیاده از حد و یا بدپسندیشون از دست میدهند و یا به خاطر رفاقت بازی های متونع با پسران و گول خوردن از آنها بخت خودشونو میبندند و خودشونو بین در و همسایه و اشنایان انگشت نما میکنند.

شما دوست عزیز که مشکل بستگی بخت دارید چه گروه اول چه دوم دقیقا نسخه زیر را انجام بدید تا به لطف خدا بختتون باز بشه و سراغ زندگیتون بروید

دستور العمل چنین است :

* اول توبه نامه از کتاب صحیفه سجادیه را باید یک بار بخوانید

* دوم از زمانی که توبه نامه را خواندید تا باز نشدن بخت تحت هیچ شرایطی از لباس مشکی استفاده نکنید

و اگر هم لباس مشکی قدیمی دارید همه را جمع کنید و در اب روان قرار دهید(همه به جز چادر مشکی که موردی نداره بپوشید)

* سوم :روز پنج شنبه یا جمعه در ساعت سعد در استانه مسجدی(جلوی درب, بیرون مسجد) در حالی که رو به قبله هستید یک مشت خاک بردارید و به منزل ببرید و خاک را گل و نقش مهر درست کنید یعنی دقیقا اندازه و قالب مهر در اورید

روز جمعه با این مهر هنگام ظهر به نماز جمعه بروید و دو رکعت نماز با همین مهر بخوانید

در رکعت اول بعد از حمد ۷۰ بار سوره نصر را بخوانید و در رکعت دوم بعد از حمد ۴ بار سوره نصر را بخوانید و بعد سلام دهید و نماز را تمام کنید.

سپس بدون اینکه حرفی بزنید صد بار صلوات بفرست و صد بار هم بگویید (استغفر الله العظیم)

و بعد از اون چهار بار بگو

( یا رب العالمین یا خبیر یا لطیف بخت فلان زاده فلان را بگشا بحق جمله پیغمبران )

و بعد از حاجت خواستن,  مستقیما به منزل بیایید و اون مهری که ساختید را در دو لیتر اب گرم قرار دهید و با انگشت اشاره دست راست مهر را در اب خوب حل کنید و بعد به حمام بروید و رو به قبله اب را روی سر خود بریزید. بعد از ۵ دقیقه خودتان را اب بکشید و بیرون بیایید.

سپس سه تا مهر بخرید و روی هر کدوم هفت بار ایه الکرسی بخوانید و این سه مهر را به همان مسجد هدیه دهید.

۲۱ روز باید صبر کنید در این ۲۱ روز برای شما به لطف خداوند متعال خواستگار میاید. اگر خواستگار اومد که هیچ ولی اگر نیومد. شما فرم بررسی را یک بار پر کنید تا اساتید ما بررسی کنند که دلیل آن چه بوده و راه حل را به شما اعلام کنند.

که اصولا در بیشتر مواقع بخت باز میشود و خواستگار میاید.

هم خوشگلم ،هم شاغلم،هم تیپم خوب و امروزیههم مدرک تحصیلی بالایی دارم

حس کردم ناراحت شدی ازم  چ بدونم والا بخت ما رو انگار سگ شاشیدع بش

ده واحد لاشی شناسی و دروغگو شناسی  پاس کردم دریغ از ی نفر ک واقعی باشع چی بگم چی بگم ک این قصه زندگی انگاری تنهایی بی غم تره 

خب اگه هم خوشگلی هم شاغل و اینا باید کلییییی ادم دورت بپلکه ی مشکلی هس یا ماوراییع یا نمیدونم

ادما رو تحویل میگیری؟

سلام و احوال و زبون ریختن 

اخه من خودم اضطراب اجتماعی دارم:/

حس کردم ناراحت شدی ازم چ بدونم والا بخت ما رو انگار سگ شاشیدع بشده واحد لاشی شناسی و دروغگو شناسی ...

ن گلم ،فقط خواستم بگم مشکلی ندارم 

نمیدونم واقعا ریشه اش کجاست ،ارتباطم با آدما خوبه 

توی دانشگاه درس میدم 

تنها کمبودم همینه ..... واقعا سگ بشاشه تو شانسمون ،منم آدمای دورم آدمای ب درد بخوری نیستن ،تازگیا با ی‌کی آشنا شدم ولی واقعا کچل بودنش رو مخمه ،ب خودش هم گفتم هی میگه صبر کن درست میشه مو میکارم ،نمیدونم واقعا چیکار کنم ....

بخت گشایی یکی از دغدغه های دختران عزیزی است که وقتی سنشون زیادتر که میشه استرس و ناراحتی تمام وجودشو ...

دگ اعتقادی ب این کارا ندارم ،وقتی چله حق شناس جواب نده ....انگار خدا سرلج برداشته باهام ،میگ محکومی ب تنهایی

کسیو ندیدم ک خوشم بیاد...

چرا اینقد خودت ناراحت میکنی.دنیاارزش این چیزا نداره خودت اینقد ناراحت میکنی. بخدا من هم تک تنها زندگی میکنم. اولش مثل شما بودم. ولی الان یادگرفتم فکرهیچی نکنم. آزاد زندگی میکنم. 

ن گلم ،فقط خواستم بگم مشکلی ندارم نمیدونم واقعا ریشه اش کجاست ،ارتباطم با آدما خوبه توی دانشگاه درس ...

قیافه برای همون چند روز اوله.مهم اخلاقه.قیافه رو که نمیخوای هر روز سر سفره بذاری بخوری.