2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرم چشم داره(علامت سوال)با شات

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 54 پست
یکی منو قانع کنه که چرا میکه با شوهرا بیاین بیشتر خوش میکذره برای من قابل هضم نیست حقیقتا

هم‌کرم داره هم یجورای میگه شوهرا باشن مثلا خرج کنن اینا حال کنن کلا حس خوبی به اینجور دخترا ندارم 

نمیدونم ولی آخه یجوریههه مثلا به همسرم یکم میچسبه بخدا به همسرم اعتماد دارم دوستم ... نه

این دخترا بعضی هاشون واقعا خونه خراب کنند

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگن یه مشت دختر ۱۵ ساله ریخته اینجاببخشیدا انگار مرد ندیده ای دور از جون شما باشه یه دختر پیزوری ...

آخه به همسرم میچسبه

من به همسرم کاملا اعتماد دارم آدم چشم پاکیه

اون حرفی که گفت با شوهرا بیشتر خوش میگذره سر اون

آخه یجوری شدم...

سر همین که نمیشه اتهام زد.

داره میگه همه با شوهراشون میان.

البته من تایید نمی‌کنم اینجور رفت و آمد ها رو.

رفت و شد با فامیل خیلی بهتره.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

آخه به همسرم میچسبهمن به همسرم کاملا اعتماد دارم آدم چشم پاکیهاون حرفی که گفت با شوهرا بیشتر خوش میگ ...

من خیلی آدم حساسیم و حسم بشدت قویه 

آدم طبیعی اصلا تاکید نمیکنه رو جنین چیزهایی مگر تمرکزش رو چیز خاصی باشه

به نظرم من روی شوهر تو چشم نداره ولی کلا از اینکه تو جمع آقایون باشن و باهاشون خوش بش کنه و راحت باشه لذت میبره برا همین گفت شوهرا بیان خوش میکذره بازم بسته به روابط فرهنگتون داره 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
جمعیت زیاد چجور میرن کافه؟ صندلی ها انقد زیاد نیستن که

عزیزم من یه بچه هم دارم 

اگه اونو ببریم ۳ با ۲ با ۲ و ۱ میشه ۸ نفر که اون کافه ای که میریم یه جا دربسته داره خیلی خیلی بزرگه

خدایی خودتونو جمع کنید 

میگی طرف مجرد و دوست پسر نداره. 

اونوقت میاد به شوهر تو چشم داشته باشه؟ 

الهی دوست بیمار دلی مثل تو از زندگیش بره. 

چون اگه بفهمه همچین فکری میکنی قلبش سخت میشکنه. 

اینو از من بدون اونی که قصد و نیت داره اصلا نمیزاره شما بفهمی‌. و وقتی میفهمی که زندگیت رفته رو هوا. ینی اینقد سیاست دارن اینجور ادما. 

من مجردم سن بالام. کلی شوخی با دوستام در مورد شوهراشون میکنم و میخندیم. شکر که بیمار دل نیستن‌