2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش پراید داره خوشو هم تازه ساخته از باباشه فکر کن باباش ساپورت میکنه مغازه هم بهش داده میدونه من د ...

اسی یه چیزی بخواه از پسش بر نیاد. راستی بگو حق طلاق هم با من باشه 

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

قربون دل مهربونت باشه حتما میخونم،

منم واست نذر میکنم مشکلت حل شه ،ازدواج باید با رضایت باشه نه با زور خونواده،قرار نیست اونا زندگی کنن بجامون کاش ب این درک زودتر برسن،

میگن نذر دست جمعی حاجت میده اگه موافقی ماهم صلوات یا ذکری رو نذر کنیم دست جمعی هرکی به نیتش برسه.

شما نامزد بودین اینا هنوز هیچ نسبتی ندارن. من گفتم بگه باید قبل عقد بزنی به نامم. بعد عقد که عادیه م ...

مام قبل عقد بود عزیزم البته من شرایطم

خیلی فرق میکرد من هیشکیونداشتم

خانواده اینا اینم چون میدونست ترکش

نمیکنم شاید زد کسیو نداشتم دخالت

کنه توزندگیمون 

افرین قشنگ ترس و بزار کنار حرفتو بزن وقتی ببینن واقعا طرف میخواد هیچی نمیگن

امیدوارم به نتیجه برسه

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مام قبل عقد بود عزیزم البته من شرایطمخیلی فرق میکرد من هیشکیونداشتمخانواده اینا اینم چون میدونست ترک ...

این میگه خودش یه پراید داره که خونوادش براش خریدن. محاله این شرطو قبول کنن. حالا من ماشینو مثال زدم به هر حال یه شرطی بذاره که خونواده پسره خودشون بذارن برن

قربونت بشم چشم عزیز دلم الهی دست ب خاک بزنی طلا بشه ♥️🧿😍

چشمت بی بلا عزیزدلم منم به نیتت

میخونم برات مرسی دورت بگردم 

فقط برا سلامتیم دعاکن وبچه هام 

سالم به دنیا بیان وزنم افت کرده شدید

دکترم ترسوندمنو🥲🥺

مرسی ازت مهربونم❤🫂

معلومه میگه ن خواهر من

خب توم بگو منم قبول نمیکنم زنت شم و تمام