بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر خونواده ها فرق دارن باهم😢خونواده تو میگن ازدواج کن خونواده من هرکی میاد خودشون رد میکنن،الان ۲۹سالمه نمیتونم واسه خودم تصمیم بگیرم،سه ماه پیش یکی از اقوام اومدن خواستگاریم خونواده عااالی پسر عااالی،پدرم خیلی خوشحال بود از خداشم بود ولی متاسفانه بدون اینکه نظر منو بپرسه با مادرم ب عموم زنگ زدن و عموم گفت نده(همه عموم میشناسن چقدر بد اخلاق) پدرمم چون رو حرف برادرش حرف نمیزنه منصرف شد،خیلی منو پسر همو میخوایم دوباره میخوان بیان نمیدونم چیکار کنم چند ماه زندگیم حروم شده انقدر غصه خوردم و گریه کردم و نذر کردم و متوسل شدم ،نمیدونم چرا پدرومادرم از من نظری نمیپرسن و همینجوری رد کردن با اینکه میدونن عالین
چون طرف پولداره میگن خوشبخت میشی ولی عمرا اگه خوشبخت بشم چون ی مدت هم برای آشنایی صحبت کردم اصن بدرد نمیخوره آدم با ی دختر باز صحبت کنه طرف برگشته برام استیکر س..کسی فرستاده بود فکرشو بکن بعد فکر کرد متوجه نشدم پاکش کرد خب اگه اون پسر خوبی باشه از اون استیکرا چرا باید سیو کنه واسه عمش میخواد بفرسته ؟