2777
2789
منم آذر بیست و هشت سالم میشه فاصله شون هم چهار سال دو ماه کم میشه به امید خدا 

عالیه خیلی خوبه که زود به فکر شدی من شوهرم همکاری نمیکنه این ماهم به اصرارمن 😩

خودتو که پیدا کنی،خیلیا رو گم میکنی، این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو ماه ونیمه که زایمان کردم دخترم پیش دبستانه

بسلامتی عزیزم.مبارک باشه

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
من26سال دارم. پسرم پنج سالویکماهشه،دخترم فردابدنیامیاد 😍.التماس دعا چون میترسم 😢😢😢

ای جانم بسلامتی نگران نباش عزیزم 

خودتو که پیدا کنی،خیلیا رو گم میکنی، این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه!
شما کنار خانواده هاتون هستین ؟ مثلا درس نمیخونین؟ یا که به هردوشون باید رسید و زایمان و....

طبقه بالا مادرشوهرمم ولی اصلا کمکم نکرد برابچه اولم،مامانم نزدیکه خیلی کمک میکنه،درسم فوق دیپلم خوندم معلوم نیس ادامه بدم یانه بستگی به شرایطم داره،خودمم زرنگم تو کارام به همه چی میرسم،شوهرمم کمک حالمه،خداروشکر

برا آرامش زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا
من هم بارداری و هم زایمان سختی داشتم واسه همین به بچه دوم فکر نمیکنم . منم با تک فرزندی مخالفم اما چ ...

منم همینطور بودم...9 ماه حاملگی ویار شدید داشتم..زایمانمم که افتضضضاح بود...15 ساعت درد طبیعی کشیدم و آخرشم سزارین شدم..

اما دلم به حال پسرم میسوزه ...خیلی نیاز به یه همبازی داره.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
من26سال دارم. پسرم پنج سالویکماهشه،دخترم فردابدنیامیاد 😍.التماس دعا چون میترسم 😢😢😢

جدی میگی؟بسلامتی عزیزم..انشاالله که زایمان سهل و آسونی داشته باشین..پا قدمش خیر باشه براتون.

جدی میگی؟بسلامتی عزیزم..انشاالله که زایمان سهل و آسونی داشته باشین..پا قدمش خیر باشه براتون.

آره عزیزم جدی میگم فردا ساعت هشت بستری میشم براسزارین انشالله

برا آرامش زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا
آره عزیزم جدی میگم فردا ساعت هشت بستری میشم براسزارین انشالله

به امید خدا  

عزیزززززززم😘😘😘😘😘

بسلامتی زایمان کنی.توروخدا واسه من دعا کنی.دعات الان ردخور نداره❤❤❤😘قدمش مبارک باشه🌹🌹

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊