2777
2789
یه روش دیگه که تک زمستون ۱۰۰ درصدی د تضمینی هستگوشیت رو بزار تو جیب کاپشنت و بعد کاپشن رو بزار تو دف ...

منم یه پافر داشتم یکی از جیباش پاره شده بود بعد دست میکردی توش پنبه و الیافا حس میکردی چندباری گوشیمو گزاشتم داخلش عاالی بود اصلا،. 

خیلی بده آلارم گوشی هر چی بشه صدا میده لامصب😂حالا خوبهه ی دفعه از مدرسه اومدم بیرون اذان گفت گفتم خ ...

🤣🤣🤣🤣

من چندبار گوشیمو ازم گرفتن بار آخری به مدیر گفتم خب میخوای گوشی نیارم؟؟باشه نمیارم ولی هروقت خاستم زنگ بزنم باید گوشی مدرسه بهم بدی🤣🤣اونم قبول کرد دیگه بعد اون کلا گوشی مدرسه دستم بود

یبار زمستون بود اومدن بگردن منم گوشی باهام بود گفتم کجا بزارم اینا نبینن یه دفعه دوستم بلند شد دیدم پافرش کلاه داره سریع گوشی انداختم اونجا🤣🤣🤣خودشم نمیدونست بهش گفتم فقط کلاتو نزار سرت برو بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه پافر داشتم یکی از جیباش پاره شده بود بعد دست میکردی توش پنبه و الیافا حس میکردی چندباری گوشیم ...

اونوقت با دستگاه گوشی تشخیص داده میشه.ولی وقتی بزاری دفتر مدیر هیچکس نمیره اونجا تا کاپشنت رو بگرده😂😂

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
🤣🤣🤣🤣من چندبار گوشیمو ازم گرفتن بار آخری به مدیر گفتم خب میخوای گوشی نیارم؟؟باشه نمیارم ولی هروقت ...

اینجور موقه ها ادم قلبش میاد تو خشتکش🤣🤣😂😂

🤣🤣🤣🤣من چندبار گوشیمو ازم گرفتن بار آخری به مدیر گفتم خب میخوای گوشی نیارم؟؟باشه نمیارم ولی هروقت ...

وایی😂😂😂چه ایده ث خفنی😂😂😂😂

از اون گوشی کوچیکا دیدین اومده تو اینستا مثلا مدل ایفون و اولتراعه، اونا هم مخصوص مدرسه باشه خوبه 😂 ...

آره.ولی اونها رو باید به عنوان گوشی دوم استفاده کنی