2777
2789
عنوان

کولیت روده

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 24 پست
میشه همه علایماتو بگی عزیزم؟

آره عزیزم . من اوائل بیماریم فقط بعد از خوردن غذا اذیت بودم چیزی نمیخوردم حالم کمی بهتر بود ولی الان اکثر اوقات اذیتم فقط بعد از خوردن چیزی شدت پیدا میکنه  دل درد و دلپیچه حالت تهوع. نفخ شددددید و بدترینش ک نابودم کرده دفع بیش از حدمه یعنی فک کن یکی دوساعت من تو دستشوییم و دفع دارم . آهادفع مخاط هم خیلیی زیاد دارم خیلی زیاد فراتر از اون چیزیه ک تصورش میشه کرد خلاصه بریدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راه درمان نسبی به صورتی که فقط مزالازین مصرف کنید اونهم به مرور میتونید تحت نظر پزشک بذارید کنار پروتکل کویمبراست که من خودم که کولیت دارم و استفاده کردم تا 80 درصد در عرض 6 ماه بهبود پیدا کردم و خیلی از غذاها رو مثل قبل میتونم مصرف کنم و تقریباً بغیر از کپسول مزالازین اونم دوز خیلی کم همه داروها رو کنار گذاشتم، کانال تلگرامی پروتکل در تلگرام موجوده و کاملا هم رایگانه و همه توضیحات در قالب فایل و فیلم موجوده، این پروتکل واقعاً مثل معجزه می‌مونه و خیلی حیف که هیچ اطلاع رسانی براش انجام نمیشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
پروتکل کویمبرا چیه

برید پیج اینستاگرامش خودتون متوجه میشید

درمان بر اساس ویتامین دی

کانال تلگرامی اون هم موجوده

t.me/darman_colit

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
گلم اونجوری که فهمیدم از تایپیکات تو کولیت روده نداری خداروشکر مال تو سندرمه کولیت خیلی بده

سلام عزیزم سندروم با کولیت فرق داره؟منم دقیقا مشکل ترانه جان دارم ببخشید روزی هفت هشت بار دفع با حجم زیاد ،کاهش وزنم داشتم تو این مدت

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزممیشه درخواست دوستی من را قبول کنی

سلام منم اینجوری هستم...دفع مخاط... یبوست گاهی اسهال..چندساله فوق تخصص تشخیص داده اما کلونوسکوپی نکرد تهوع خفیف ایناهم دارم