2777
2789
نه عزیزم لهجه ی خلیجی که خیلی متفاوته کشورهای کویت عربستان بحرین قطر اینا با لهجه ی خلیجی صحبت میکنن

هرچند همه‌ی لهجه‌های عربی زیبا هستن ولی عرب‌های شام و خوزستان خیلی شیرین صحبت میکنند ،من میخوام به طور خودآموز عربی یاد بگیرم و فهمیدم که بهتره عربی مصری یاد بگیرم ،اگر هر وقت تونستید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

عزیزم لهجه ای که در عراقیها و اعراب خوزستان هست اسمش لهجه ی عربی میانرودانی هستش

چه جالب تا حالا نشنیده بودم این کلمه رو 

رفتیم عراق شبیه عرب های خوزستان حرف می زدن 

واسم عجیب بود

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم لهجه ای که در عراقیها و اعراب خوزستان هست اسمش لهجه ی عربی میانرودانی هستش

یعتی بین النحرینی؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

هرچند همه‌ی لهجه‌های عربی زیبا هستن ولی عرب‌های شام و خوزستان خیلی شیرین صحبت میکنند ،من میخوام به ط ...

من به اکثر لهجه هاي عربی مسلط هستم 

چون خودم هم عربم برام راحته یاد گیری لهجه های دیگه 

اما به عنوان یه خود اموز پیشنهاد میکنم لهجه ی شامی رو یاد بگیری چون هم راحت تره و هم کاربرد بیشتری داره

و یه استادی که بی نظیره توی اینستاگرام پیج دارن مجموعه ی صباحو هست فکر میکنم اسم پیجش که خودشون اصالتا لبنانی هستن و توی ایران دانشگاه رفتن و به صورت خیلی زیبایی زبانشونو یاد میدن من به خیلی ها معرفیش کردم میتونی ببینی پستهاش رو.

موفق باشی

ابادانیا عربی حرف زدنمون شبیه عراقی هاست با کمی اختلاف 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من به اکثر لهجه هاي عربی مسلط هستم چون خودم هم عربم برام راحته یاد گیری لهجه های دیگه اما به عنوان ی ...

لهجه ی شامی همون لهجه ی لبنانی و سوری هستش که یاد گرفتنش راحت تره چون که تلفظ سبکی دارن و خیلی از کلمات رو غلیظ تلفظ نمیکنن

عربی لهجه های متفاوتی داره همین خوزستان طایفه های مختلف لهجه های مختلف داره بعضی وقتا خودم متوجه نمیشم بعضی کلماتشون رو خخخخ

ولی به نظرم لبنانی ها از همه باکلاستر و آمای کلماتشون قشنگتر هست

راستش من از مصری خوشم نمیاپ

لهجه ی مصری که شما گفتین رو من پیشنهاد نمیکنم چرا؟

چون هم لهجه ی سخت تری هستش نسبت به سایر لهجه ها هم اینکه خیلی تلفظایی دارن که توی بقیه ی لهجه ها کاربرد نداره هم اینکه خیلی سریع صحبت میکنن خودم ذاتا خیلی از چیزهاشونو متوجه نمیشم با اینکه خودم عرب زبانم

لهجه ی مصری که شما گفتین رو من پیشنهاد نمیکنم چرا؟چون هم لهجه ی سخت تری هستش نسبت به سایر لهجه ها هم ...

راستش به نظرم سنگین اومد پس همون لهجه‌ی  شام بهتره و چقدر هم شیرینه

بازهم ممنون ازتون

لهجه ی مصری که شما گفتین رو من پیشنهاد نمیکنم چرا؟چون هم لهجه ی سخت تری هستش نسبت به سایر لهجه ها هم ...

افریقاییه احتمالا بعضیاش🤣

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻