سلام خانمها من یه دختر دارم شش سالشه شبا پوشک میبستم و حالا شبا دیگه از پوشک شب بگیرمش شبی دوبار بیدار میشم چند شب خواب موندم زد ولی امشب در عرض ۲/۵ زد تو رو خدا راهکاری دارید بگید شبا بهش آبکی هم نمیدم برای مسافرت چی کار می کنید مثانش اسفنکر ضعیف هست اگر بخنده یا حین بازی خیس میکنه
نه عزیزم الان همشون بزرگن خودمم داشتم، و خواهر برادرم، فقط بهش اصلا استرس نده و شرمنده نکن چون خجالت زده میشه، من یادم نمیاد مامانم ما رو سرزنش کرده باشه تو این مورد، ولی دختر داییم متاسفانه مامانش خیلی سرزنشش میکرد، اینو بدون اصلا اختیاری نداره رو این موضوع و کنترل نمیتونه بکنه
نه عزیزم از ۲سالگی پوشک نمیبندم دخترن میترسم خدایی نکرده عفونتی چیزی بگیرن یه زیرانداز پلاستیکی ۴متری دوختم میندازم روی فرش بعد تشک پهن میکنم و قبلا که زیاد جیش میکردن هرروز یا یکروز درمیان میشتمشون الان هفته ای یکبار نهایت ۲بار
برای مسافرت مهمانی چی پوشک نمی شدنخودتون تا چند سالگی خوب شدید مادرتون کهنه لاستیکی می کرد شما را
هممون تا دوازده سالگی خوب شدیم نه تا بچه بودیم لاستیکی، ولی بعدش که بزرکتر شدیم مامانم برامون تشکچه درست کرد و هر روز میشست بیچاره، ولی خالم مینداخت آفتاب دیر به دیر میشست
برای مسافرت مهمانی چی پوشک نمی شدنخودتون تا چند سالگی خوب شدید مادرتون کهنه لاستیکی می کرد شما را
برای مسافرت وقتی میری از این پتوهای کودک دوتا باخودت ببر برای روش،،، و، پلاستیک که تو سفره فروشی ها میفروشن رنگی هستن بزرگ بگیر، برای زیرش ک نشت نده، روش هم تشک بچه بنداز یا پتو مسافرتی چند لا کن بنداز، چند تا داشته باش در طول شب براش عوض کنی کارسختی، نیست اصلا میگذره سخت نگیر