2777
2789
عنوان

ی غذای راحت بگین مادرشوهرم اومده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 68 پست
خدایی توقع دارید مادرشوهر توی خونتون کار کنه؟مرغ از همه ساده تره زودم آماده میشه

آره عزیزم توقع میره 

چون الان اکثر مادرشوهرا توانمندن خداروشکر اونقدر سنی ندارن که نتونن کار کنن وقتی خودشون همچین توقعی از عروس دارن عروس هم ازشون توقع داره دیگه بلاخره همه چی باید دوطرفه باشه بعضیا که سنی ازشون گذشته یا مریضن بحث شون جداست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این توقع خوب نیست ولی وقتی مادرشوهرشون انتظاره داره خونه خودشون عروس کار کنه اینجا هم اینجوری پیش می ...

پس انتظار من خ بیجاس، مادرشوهرم اصلا نمیزاره خونش کار کنم حتی ی چایی ریختن ساده، ی بار اومده بود خونم دست به سیاه سفید نزد، من تازه عروسم توقع داشتم کمک دستم باشه یکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این توقع خوب نیست ولی وقتی مادرشوهرشون انتظاره داره خونه خودشون عروس کار کنه اینجا هم اینجوری پیش می ...

سنا رو با هم مقایسه کنید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اسی من تورو نمیدونم ولی اگه من باشم املت درست میکردم راحت ترین غذا ست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پس انتظار من خ بیجاس، مادرشوهرم اصلا نمیزاره خونش کار کنم حتی ی چایی ریختن ساده، ی بار اومده بود خون ...

خب عزیزم وقتی تو خونش کار نکردی نباید انتظار داشته باشی 

شماها انتظار دارین مادرشوهر بیاد خونتون کارکنه؟

یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده ماها اکثرا تاپیک میزنیم ودرمورد مسئله ای نطرمیخوایم اون وسط درمورد شرایط اون موقعیتم یه تیکه میگیم مثلا الان این خانم پرسید غذا شماها چراباید وارد جزئیات مادرشوهر بشی ک غذا درست کته یا نه چرا همیشه باید قضاوت کنید باقی خاتما فقط درمورد غذا نظردادند ولی امثال تو ومثل تو زیاده که وارد حاشیه بشه خب به شما چه به ما چه ما که توی زندگیشون نیستیم ضمنا هرکسی وذاتش مادر بزرگ منم مادرشوهر ولی سرحال برا عروس جون میده کاراشم میکنه مادرشوهرمن پیر ونمیتونه اینجا هیچ توقعی نیست فقط علت یه حرف گفته شده 

شما مادرت میا خونت کار نمیکنه .؟.مادر من بنده خدا ظرف میشوره آشپزی میکنه ..مادرشوهر هم همینجور دیگه ...

ن من کلا کسی رو اجازه نمیدم کمکم کنه 

اومده مهمونی 

چون توان انجام همه کارامو با هم دارم 

ولی اکثر جاها هم کمک میکنم وقتی بدونم طرف نمیتونه ب کاراش برسه 

ولی مادر همسر و خودم ک اصلا و ابدا اجازه نمیدم کار کنن،هرچی باشه ی سنی ازشون گذشته 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سنا رو با هم مقایسه کنید

دقت کرده باشی الان اکثر مادرشوهرا سنی ندارن 

میتونن کارکنن اکثرا 

پس ربطی نداره 

تخم مرغ آب‌پز درست کن با گوجه 😁😁😁😁

پس انتظار من خ بیجاس، مادرشوهرم اصلا نمیزاره خونش کار کنم حتی ی چایی ریختن ساده، ی بار اومده بود خون ...

عزیزم چون خودش اینجوریه با تو،پس همینم انتظار داره 

حالا باز اگ مهمونی باشه و تو اذیت بشی خوبه کمکت کنه ولی کلا روی هیچکس حساب نکن ک بعدا کسی منت نذاره عزیزم