2777
2789
عنوان

دخترا چتونه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 39 پست
اینستا وضعیتش خرابههههواقعا مردم جدیدا نه فقط دخترا اتفاقا پسرا هم یکم هول شدن

حداقل پسرا در حد دخترا بد نیستن نمیرن تو کف زن یا دوست دختر رفیقشون دخترا کافیه ببینن شوهرت اوکیه اذیتت میکنن

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

یعنی بین فالوئر ها میگردن شوهر اونی که پست گذاشته رو پیدا کنن بهش پا بدن؟

آره بخدا 😐باورت میشه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترا تازگیا خیلی هول و تو کف شدنن بابا بسته دیگه تهش سینگلی و تنهاییه

من یه نمزاد داغون داشتم میگفتم ثواب کردم باهاشم خانوادم ناراظی اون چی بودددددد که بهم خیانت کرد دختر چ وقیح بود خدا ازشون نگذره

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
حداقل پسرا در حد دخترا بد نیستن نمیرن تو کف زن یا دوست دختر رفیقشون دخترا کافیه ببینن شوهرت اوکیه اذ ...

اره بخدا 

دوست بدبختم دوستشو با دوست پسرش آشنا کرد

بعد ۵دماه اونا جور شدن ونگین (دوستم) تنها موند..

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
با عرض پوزش از هم جنس های خودم پسرها بسیااااااارررر با معرفت ترند

اصلانم هرچی به پست من خورد لاشی بود خدا نگذره دخترا هم از اون بدتر 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره بخدا دوست بدبختم دوستشو با دوست پسرش آشنا کردبعد ۵دماه اونا جور شدن ونگین (دوستم) تنها موند..

بنظرم آدم نباید اشناشون کنه باهم 😑

بنظرم آدم نباید اشناشون کنه باهم 😑

اره منم دوستامو به همسرم هیچوقتتتت آشنا نمیکنم 

جز همین نگین ..

خیلی دختر خوب و مهربونی هست

بمیرم واسش بعد اون‌،افسردگی گرفته

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
خاکتوسرشون حداقل بگو واسه مجردا ذوق کنید نه متاهل ها

این همه پسر مجرد دنبال متاهلان 😐 با افتخار هم میگن اون اگه تو رو میخواست نمیومد دنبال من زورت میاد 

ولش کن حرومی رو

بخدا این داغونا؛ بدترن؛ ی وقت دلتون براشون نسوزه؛, من هیچ وقت عیب هاشو بهش نگفتم من از خودم تعریف نباشه چهره ام خوبه همه تعریف میکنن؛ حتی قدش ازم کوتاه تر بود من از تنهایی فرار کردم قبولش کردم؛ به طرز وحشتناکی بهم خیانت کرد 

بخدا این داغونا؛ بدترن؛ ی وقت دلتون براشون نسوزه؛, من هیچ وقت عیب هاشو بهش نگفتم من از خودم تعریف نب ...

لاقل یه درس عبرتی بهت داد که دیگه از سر تنهایی و ناچاری خودتو زیر سوال نبری دختر خودت حیفت نیومد که با این داعون اوکی شدی؟ اتفاقا اخرش همین داغونا هستن که خیانت نیکنن