2789
تنها دعانویسی که پول براشون ملاک نیست استاد علوم غریبه آقای خرسند هستنداینم شمارشون۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱اونایی ...

گمشو خرسند عوضی خودت داری اینجا تبلیغ میکی دیشب رمز  ننی نی سایت ازم خاستی تا پول بهم برگردونیبه این شیاد اعتماد نکنین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دعانویس اگر قدرتی داشت محتاج پول کم این و اون نبود دعا و طلسم و جادو شما رو به انرژی های فقر و ...

چندجا دیگه این پست شما رو دیدم قبلا یکی بهم پیشنهاد داده  بود ولی جدی نگرفتم

تصمیم دارم به امیدخدا از فردا شروع کنم دعام کنید لطفا

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
چیشده مگه

اینجا الکی خودش میاد تبلیغ میکنه رفتم زنگ زدم بهش گف طلسم داری و ۵ میلیون باید بدی تا طلسمت باطل کنم و برا من هم واریز نمیکنی برای آزادی زندانی واریز میکنی شماره حساب یه خانم به اسم عصمت نوری رو میده اولش هم مینویسه مددجو عصمت نوری که باورت شه واقعا برا زندانه 

بعد میگه مشخصات کامل و عکس هر کی رو که برات طلسم گرفته رو برات ظاهر میکنم و میفرستم و باطل میکنم بعد واریز پول گوشی رو هم جواب نمیده 

حالا با چند شماره مختلف بهش زنگ میزنی جواب میده میگه عکس خودت بده تا ظاهر کنم قبل واریز پول حرفی از اینکه تو هم باید عکس بدی رو نمیگه

بعدش میگه اگه عکس ندیدی 

احضار عکس خوب نمیشه و طرف نمیتونی بشناسیش

شاکی شدم که نمیخام پولم برگردون میگه الان یه رمز میاد اون بگو پولت برگردونم نگو با شماره تو اومده نی نی سایت اکانت باز کرده رمزش میخاد منم رمز دادم دیگه جواب نداد

رفتم پلیس فتا شکایت کردم گفتم رمز خاسته ازم گفتن با شماره تو نی نی سایت اکانت باز کرده که همین اکانتم که پیام میدم 

متوجه شدم که با همه اینکارو میکنه و میاد اینجا تبلیغ خودش میکنه که آدمای ساده ای مثل من گولش بخورن

اینجا الکی خودش میاد تبلیغ میکنه رفتم زنگ زدم بهش گف طلسم داری و ۵ میلیون باید بدی تا طلسمت باطل کنم ...

من بار اولم بود به اینا اعتماد میکردم نکنین اینا اگر چیزی حالیشون بود خودشون یفکری به حال خودشون میکردن ثروتمند دنیا بودن نه اینکه با کلک و دروغ بخوان به پول برسن

اینجا الکی خودش میاد تبلیغ میکنه رفتم زنگ زدم بهش گف طلسم داری و ۵ میلیون باید بدی تا طلسمت باطل کنم ...

دروغه بخدا این آدم رذل سر همین حرفش به فنا رفت

الان تو کما هست

بمیر که مردنت بهترین خبره

درود بر شما