girllkurd مدیر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 عنوان همسر سابق | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 24 پست شماهم بعد طلاق هنوز پیگیر همسرسابقتون هستین؟ یا فقط من اینجوریم؟ پیج زنشو دارم فهمیدم دارن میرن ماه عسل ترکیه ناراحت شدم لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 1403/07/01 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیادبجنورد عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9976 طلاق هیچی نداره. نجات منظورت چیه یعنی چی طلاق هیچی نداره؟ منظورم از نجات اینه که روی خودت کار کنی اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 یعنی چی طلاق هیچی نداره؟ منظورم از نجات اینه که روی خودت کار کنی ینی طلاق خوب نیست لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
بیادبجنورد عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 9976 ینی طلاق خوب نیست کاش اینو اینجا بگی که تا تکون بخوری میگن طلاق اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
کراشالعالمین عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4124 طلاق هیچی نداره. نجات منظورت چیه چند وقته جداشدی تا یه مدت عادیه بعدش کم کم فراموش میشه ...طلاق اگر الکی فقط بخاطر لج ولجبازی وغرور نباشه ودلیل درست داشته باشه یکی ازبهترین راه هاس من که راضی ام از طلاق وپشیمون که چرا زودتر نگرفتم
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 کاش اینو اینجا بگی که تا تکون بخوری میگن طلاق فک میکنن طلاق گل و بلبله ریختن براشون. تو طلاق برا هیچکی نر ی دن. ی خوبی داره صدتا بدی لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
کراشالعالمین عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4124 کاش اینو اینجا بگی که تا تکون بخوری میگن طلاق طلاق اگر با دلیل درست باشه بهترین تصمیم
girllkurd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2211 چند وقته جداشدی تا یه مدت عادیه بعدش کم کم فراموش میشه ...طلاق اگر الکی فقط بخاطر لج ولجبازی وغرور ن ... شوهرم ی بیشعور ب تمام معنا بود هم خودش هم خانوادش. بی مسئولیت. مامانی اجازش دست مادرش بود لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
کراشالعالمین عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4124 شوهرم ی بیشعور ب تمام معنا بود هم خودش هم خانوادش. بی مسئولیت. مامانی اجازش دست مادرش بود خب پس چرا میگی طلاقت اشتباهه یعنی حاظری برگردی باهمچینی آدمی زندگی کنی ویه عمربسوزی😐
سمانه۶۵ عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 6857 شوهرم ی بیشعور ب تمام معنا بود هم خودش هم خانوادش. بی مسئولیت. مامانی اجازش دست مادرش بود خب پس چرا میگی بده طلاق ؟