2777
2789
شاید اونی که تو خوردی بیمزه بوده وگرنه عالیه این غذا

اره دقیقا مخصوصا اگ بلد باشی روغنشو بگید انار ترش ابشو بریزی توش یا آبلیمو تااازه فوق العاده میشه😍😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ن بدون شوخی من خییلی بد دلم مثلا کلم پلو نمیخورم کشک کدو یا کشک بادمجون عمراا بیشتر غذارو دوسندارم و ...

مونا جان متولد ۷۷ هستی؟😍😍😍😍

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بچه داری؟ خیلی از شما خوشم میاد 😍😍😍😍

شما لطف داری مرسی  

نه بچه ندارم😊

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ن بابا آخه ی آب خالی چ مزه ای داره

آب خالی؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐گمونم اونی بهت درست کرده اصن بلد نبوده بمالش😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
مزاجا فرق داره شاید ب دهن بعضی ها خوشمزه بیاد آب بنه.همینجوری ک بعضیا عاشق ابگوشتن ولی من دوس ندارم

پس کلا هیچی دوسنداری خاهری😀😀😀😀

بچه ها من شوهرم سرما خورده سرفه ميكنه يه وعده مرغ خورديم يه وهده چلو گوشت امروز هم كباب. به نظرتون چ ...

سوپ قارچ و مرغ

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
اره گلم😀😀😀😀

چه جالب منم متولد ۷۹ هستم 

چند وقته ازدواج کردی 😍😍😍😍

فضولیم گل کرده

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم