2777
2789
عنوان

● درگیری گریبانگیر حال حاضر زندگیتون چیه ●

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 52 پست
مرسی شمام همینطور☘️

گلی شماا عزیزی 🌷🌷

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

60میلیون بدهکاریم ،به هر دری میزنیم یه وامی جور کنیم نمیشه که نمیشه .... یکیش بیماریم که نمیخوام اصل ...

عزیزمه بدهکاری رو اگر شاغل نیستین میتونین جایی استخدام بشین مدت کوتاهی رو و یا از بقل خرج خونه اگر متاهل هستین بزنین خیلی کم کم جمع کنین و پس انداز کنین تو مدت کوتاه تا بتونین بدهکاری رو پرداخت کنین گلمم الهی که وام تون هم آماده بشه آمین گلم و اینکه بیماری تون عزیزم امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه و زنده و سلامت باشین و بهبود پیدا کنین...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم ۱۰ ماهشه حس میکنم باردارماین هفته داشتم میرفتم ای یو دی بزارم خدا یا چرا کاش منم اونایی بودم ک ب ...

گلمم درسته اینطور که مشخصه اگر ارزوتون بچه دار شونه الهی مادر بشی برای بار اول یا دوم یا سوم هرطور خودت صلاح میدونی گلم الهی همیشه زنده و سلامت باشی و خدا فرزندهای سالم و تندرست تو دامنت بزاره الهی گلمم ما که کسی نیستیم کسی رو دعاها کنیم اما الهی مامااان بشی ...

گلمم درسته اینطور که مشخصه اگر ارزوتون بچه دار شونه الهی مادر بشی برای بار اول یا دوم یا سوم هرطور خ ...

ن عزیزم  

میخوام همین یدونه رو سالم و سلامت بزرگ کنم 

کشش بچه دوم ندارم 

دعاهای ما در حق هم مستجاب میشه 

دعا کنید برام مرسی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ماالی و شغلی حل میشه عزیزم به ازای ما هفت تا هشت میلیارد آدم کره زمین کلی شغل هست این نشد ده تا دیگه ...

ممنون عزیزم

عاره من سخت تر از ایناشم گذروندم و خدا همیشه تهش درستش کرده و روزیم رو هر جور بوده رسونده 

فقط دنبال اینم بتونم یه کار بهتر پیدا کنم

رابطه عاطفی هم هردو تصمیم گرفتیم تموم کنیم چون به این نتیجه رسیدیم آینده ای نداره  ولی خب هردو سختمونه باید زمان بگذره بتونیم عادت کنیم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان ؟؟؟

خرید خونه

خونه بخریم ۹۰ درصد خیالم راحت میشه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

درمان پنیک

۵ماهه دارو میخورم بهترم ولی خوب نیستم

الان قبل پریودمه و حملات پنیک آزارم میده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

هیچی نیست جز ۱-شوهرم داره مغازشو جا به جا میکنه و کلی پول قرض گرفته واسه رهن و چک داده تا برج ۸ نگرا ...

عزیزم پالاس میشه استرس و اضطراب شما حول محور مالی و اقتصادی زندگیتون هست گلم زندگیتون مشترک هست بالاخره دو تا آدم بالغ هستین گلمم حتماا راهش رو پیدا میکنین عزیزم و کلا استرس و اضطراب مشگل گشای هیچ مشکلی نیست و فکرتون آروم کنین و تصمیم بگیرین گلم میتونین شما هم به همسرتون برای پااس کردن چک کمک کنین گلم به هر شکلی که صلاح میدونین و خودتونو حتی عوض هم کنین یه کوچه پایین تر هم برین مشکلی نیست زندگی هم بالا داره هم پایین مغازه براتون کار کنه باز اون پول دستتون میداد گلم نگران نباش و 

به همسر و شوهرتون هم شماا دلگرررمی بده و امید بده گلمم 

و اینکه دورازجونتون عزیزم بله عزیزم امید خوبه تصمیم درست گرفتن عالیه و نترس ترس باعث ویرانی میشه بدتر هست ...