2777
2789
عنوان

گلت کردن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 16681 بازدید | 26 پست
گلت باید ببینی به موهات میسازه یا نه و یه نفر که قبلا استفاده کرده و بلده برات بزاره وگرنه ممکنه مو ...

مادرم ارایشگره انجام میده همسرمم میزاشت قبلاریزش پیداکرد ولی من ازریشه نمیزارم بخاطرحساسیتم

مادرم ارایشگره انجام میده همسرمم میزاشت قبلاریزش پیداکرد ولی من ازریشه نمیزارم بخاطرحساسیتم

مامانه منم دیپلم آرایشگری داره و قبلنا برای خیلیا گذاشته ولی حتما یه قسمت موتو امتحان کن اول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کردم پشیمونم . موهام ایقندر ضمخت و زبر و خشک و شکننده و غیر قابل شونه کردن شده . واقعا زمان به عق ...

گلت؟اماهمسرم راضی بودفقط ریزش موپیداکرددیگه نزد من خودم موهام افتضاحه قابل شونه کردن نیس .پول ندارم بخام ۲.۳تومن بدم کراتینه موهام روباسنمه خیلی بلنده 

گلت؟اماهمسرم راضی بودفقط ریزش موپیداکرددیگه نزد من خودم موهام افتضاحه قابل شونه کردن نیس .پول ندارم ...

یه ماسک موی خوب بگیر . مثل گلیس مشکلت حله . 

من 

dark & lovely

زدم . همون که جلوش بنفشه عکس یه بانوی افریقایی روشه .

میخام لخت بشه برهمیشه 😢😢خیلی داغونه ژبروخشن انگارسیم ظرفشوییه خیلی وزداره

من الان یک قدم جلوتر از شما هستم . منم قدم قبلی می خواستم یکی دو میلیون خرج نکنم ولی موهام لخت بشه و این کارو کردم الان پشیمونم . شما تا دیر نشده قدم بعدی رو برندار . من این روز زدم :

شما اگه قصد استفاده از این رو داری من این راهو رفتم می گم انجام نده پشیمون می شی

میخام لخت بشه برهمیشه 😢😢خیلی داغونه ژبروخشن انگارسیم ظرفشوییه خیلی وزداره

خانم شما بالاخره گلت کردی  خوب بود 

وز نشد 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
من الان یک قدم جلوتر از شما هستم . منم قدم قبلی می خواستم یکی دو میلیون خرج نکنم ولی موهام لخت بشه و ...

این داغونه اصلااجیم انجام دادکلاسوخت موهاش حالا ده دقیقه هم نموندروموهاش