2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت به قلبت چی افتاده؟من یادمه از همون اول صد در صد میدونستم پسره انگار وحی شده بود

من سر بحه اولم از اول تو دام مي دونستم دختر و واقعا دوست داشتم اولين بچه ام دختر باشه😍ك خدا بهم لطف كرد

سر اين دومي از اول حس مي كنم پسر ولي شوهرم ميگه صد در صد دختر😁😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
من الان نت را خوندم كف كنه دختر

تو هرسایتی یجور نوشته...اونایی که میدونن نی نی شون چیه و‌انجام بدن بیان بگن بهتره

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم

بستگی به غذایی که میخوریم هم داره. من به اینا اعتقاد ندارم. فقط خوابهای مامانم. یعنی یه مورد هم نبوده اشتباه بگه. برا منکه گفته پسر. خواب گلابی دیده

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  

مادر باردار ادرار خود را مانند آزمایشگاه در یک ظرف که جوش شیرین در آن وجود دارد بریزد البته بهتر است این آزمایش در صبح انجام شود زیرا ادرار در این زمان نسبتا رقیق بوده به همین دلیل نتیجه دقیق تری به دست می آید اگر پس از ترکیب شدن جوش شیرین و ادرار، حباب در ظرف مشاهده شد نشانه پسربودن جنین و اگر هیچ واکنشی اتفاق نیفتند نشانه دختر بودن آن است.

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
بستگی به غذایی که میخوریم هم داره. من به اینا اعتقاد ندارم. فقط خوابهای مامانم. یعنی یه مورد هم نبود ...

بگو برامنم خواب ببینن!!!

من فکرمیکنم اگه خیییلی کف کنه پسره.نمیدونم والا اخه برامن زیاد کف نکرد بچمم دختره

میگن کلآ واکنش نده 

مال شما واکنش داده که و دختره

البته دیروز سونوی ان تی احتمال دختر رو داد

ب منم همینطور....از رو ضربان قلب حدس میزنن فک کنم...ولی همه میگن دخترداشته باشی خیلی تغییرمیکنه چهره

بگو برامنم خواب ببینن!!!

ای جانم اگه میشناخت شما رو خوابتون رو میدید حتما. باور کنید یکی قبل از اینکه باردار بشه یه ماه قبلش مامانم خواب میبینه.حتی جنسیت رو هم میبینه. یادمه دخترخاله ام دو تا دختر آورده بود. مامانم خواب نون کماج بریده دیده بود که بهش دادن. به خاله ام زنگ زد گفت نه حامله نیس. ولی بعدا فهمیدیم خواب مامانم درست بوده. تعبیرش هم خودش بلده ها. کماچ بریده پسره مثلا کماج درسته دختر

ای جانم اگه میشناخت شما رو خوابتون رو میدید حتما. باور کنید یکی قبل از اینکه باردار بشه یه ماه قبلش ...

چ جالب ..دمه مامانت گرم...انتظار سخته اونم واس امثال من...دعا کن فقط سالم بیاد پیشم