2821
2789

من گفتم جوش شیرین و امتحان کنم ببینم چقدر صحت داره حالاکه از جنسیت خبر دارم ولی خوبه برا بقیه بگم 😁

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه داخل ادرار

نه اون نيس نمك رو رو شر ميريزن اون درست

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

جوش شیرین برا من که پسر هست یه کم کف کرد شما چطور؟؟

صبح ناشتا باید ادرار کنیم یا فرقی نمیکنه؟؟؟ اگه فرقی نداره یه رب دیگه ادرار بسازم آزمایش کنم😆😆😆

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

مگه جنسیت نی نیتون مشخص نشده؟؟ این برا یه ماه اول بارداری جواب میده ها

چرا معلوم شده 😐

چرا معلوم شده 😐

خخخخ

منم گاهی اوقات به شوهرم میگم نمک بریز رو سرم 

یواشکی میریزه..هر دفعه هم دست میکشم رو موهام..بعد میگم چطور سونو گفته پسره ولی دست تو موهام میکشم خخخ

ادرارتون باید صبحگاهی باشه

این نمک رو سر رو انجام بده.ولی جوری که خودت متوجه نشی..یکی یواشکی بریزه رو سرت

میگن دست بردن به دماغ پسره..تو مو دختر

جوش شیرین برا من که پسر هست یه کم کف کرد شما چطور؟؟

برای من کف نکرد یعنی دختر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲