یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم خوندمانشاالله که مشکل خاصی نیست ولی به خودشونم بگید با حضور قلب بخونن
خودش از وقتی فهمیده خودشو باخته کفر میگه اعصاب برام نذاشته میگ تو زندگیم ب هر دری زدم نشذالانم بیماری؟ میگ اگ مشکوک ب سرطانم قطعی ب سرطان بشع خودکشی میکنم من دیگ هیچی بر از دست دادن ندارم
خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
متاسفانه یا خوشبختانه ذهن تاثیر صد در صدی رو بدن داره اگه به تفکرات منفی ادامه بده راه به جایی نمیبر ...
دقیقا همینطور که شما میگین
الان اگ منفی باشه جواب ازمایشم هرکاری حاضرم بکنم
الان این عزیز من بیماره خوب؟ من همین یگ ماه اخیر خبر بیماری و فوت چندین نفر رو شنیدم و دیگ قلبم جایی نداره همش میگم خدایا تورو ب بزرگیت اینکارو نکن چ با بقیه چ با من
خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
دقیقا همینطور که شما میگین الان اگ منفی باشه جواب ازمایشم هرکاری حاضرم بکنم الان این عزیز من بیماره ...
تو پیچ و تاپ منفی افتادن خیلی سخته نمیتونم بگم مثبت باش چون میدونم که حرف زدن راجع بش راحته و عملش سخته
فقط یه توصیه کوچولو هر دعایی که بیشتر باهاش ارتباط میگیری رو بخون و سلامتی و لبخند عزیزت رو چند دقیقه کامل تصور کن انگار همین الان اتفاق افتاده انشاالله هر چه زودتر واقعی میشه
هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه