2821
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست
ن ازدواج کنی وابسته شوهرت میشی کم کم و اونو از یاد می‌بری اگه خواستگارت خوبه قبول کن بخدا پشیمون میش ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم موندم این خودش میاد مامانه راضی نمیشه دوستم میگ‌ برو دعا بگیر برا مامانه ولی بخدا من تاحالا از این کارا نکردم نمیدونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشک تمساحهخانومی بفهمممم پسرا احساس ندارن ندارننننننن

چند بار باهاش کات کردم سر موضوعاتی هلکی در حد مرگ حالش خراب شده خودم با چشای خودم رفتم دیدم چقد داغون شده همین فکرو خیالات منو دو دل کرده

الان من بهش بگم اگ‌ منو میخای بیا رابطرو جدی کن اگ نمیخای تموم کن بره

آره بگو چون بهم دیگه علاقه داریم من صبر میکنم تا شرایطت جور بشه .به شرط اینکه همین ماه. هفته رابطه رو جدی کنی. با پدر مادرم صحبت کنی و عقد کنیم . تا شرایطت جور بشه برای عروسی.

زمان تعیین کن براش و ببین عکس العملش چیه . اگر گفت نمیتونم و شانه خالی کرد . شانس زندگی کردن رو از خودت نگیر. اگر پسر خواستگاری از لحاظ اخلاقی خوبه باهاش برو مشاور . خوب تحقیق کن . این ازدواجت رو با چشم باز تری شروع کن .

شرایطت رو براش توضیح بده و بهش بگو من با این شرایط خیلی نمیتونم منتظر تو بمونم. لازم هم نیست همین الان بریم سر خونه زندگیمون . یه مدت آشنا میشیم و خانواده ها آشنا میشن . یکم شرایط جور میشه وام ازدواج میگیرم و بعد میریم سر خونه زندگی

بهم میگه صب کن ی سال برام ب نظرت ازدواج کنم پشیمون نمیشم یا عذاب وجدان بگیرم

بگو من نمیتونم صبر کنم خونوادم اجازه نمیدن 

تو آب نمک خوابونده

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

تو اول مشکلتو دقیق برای خودت مشخص کن

به نظرم اول می‌ترسی اون از نظر احساسی ضربه بخوره

که باید بگم اصلا مهم نیست بزار بخوره،تو باید اول از امنیت آینده خودت،احساس خودت مطمئن بشی و خودت ضربه نخوری خودت،خودتو بزار اولویت نه احساس اون

دوما می‌ترسی پشیمون بشی که انشاءالله نمیشی چون صدسالم منتظرش بمونی اون نمیاد جلو

کاری نداره یه مدت بهش فشار بیار بیاد اونوقت اون روشو میبینی

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،