2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط اينهمه بقول خودت مشكلات ،بارداري ديگه چي ميگه؟!!

چرا رعايت نميكنيد آخه!!! اصلا چطور با اينهمه مشكلات رابطه داشتيد با هم اونم در اين حد!!! حتما الانم ميگي ناخواستس. نه؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بنظرم سقطش كن بره والا يكي ديگه را بدبخت نكن تا آخر عمرش عذاب ندونم كاري شما را بكشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عقد و دم طلاق  با كلي مشكلات و  دارم ديوونه ميشم

آخی... ینی ۳ ساله که عقدین؟ وقتی تو یه خونه زندگی میکنین دیگه عقد کروه محسوب نمیشین که. (طبق تاپیکهای خودتون که گفتین ۳ساله ازدواج کردین  و از خونه اومدید خونه ی پدرتون.)

آخی... ینی ۳ ساله که عقدین؟ وقتی تو یه خونه زندگی میکنین دیگه عقد کروه محسوب نمیشین که. (طبق تاپیکها ...

شوهرم خونه داشت من يه مدت اونجا بودم جمع كردم از خونه بابام رفتم 

اما جهاز نبردم و عروسي نگرفتيم و تو فاميل همه ميدونن كه عقد كرده ايم 

روزی دو سه بار تاپیک می زنی و یه موضوع رو تکرار می کنی و حرفای ضد و نقیض می زنی . یبار گفتی عقدی و خانوادت نمیدونن باکره نیستی و مهریت رو بدون اطلاع خانواده بخشیدی . یبار میگی خونه خودت هستی و عروسی کردی و شوهرت از خونه انداخته بیرون . خلاصه هر روز که تاپیک می زنی بدون اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه یه موضوع رو تکرار می کنی . 

حالا هم که تویی که از اینکه خانوادت بفهمن تو عقد باکره نیستی اونقدر ترسیده بودی حالا میگی باردارم !! هر هدفی داری خدا شفات بده ...