2777
2789
عنوان

بالاخره همستر هم تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 44 پست
گفته این فصل دومش نیست فعلا الماس بگیرید تا سرتون گرم شه

واااا

همین دیشب از تموم دارایی ها شات گرفتن متقلب هارو ت فصل اول تموم کردن اونایی ام ک بردن راه دادن ب فصل دو...

کجای کاری😂

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
وااااهمین دیشب از تموم دارایی ها شات گرفتن متقلب هارو ت فصل اول تموم کردن اونایی ام ک بردن راه دادن ...

آره می‌دونم ولی تو خود کانالش زده که این پیش زمینه فصل دو هست فصل دومش رسماً از حالا تاریخ دقیقش یادم نیست ولی به نظرم ۴ یا ۵ مهر زده بود شروع میشه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اگه همستر ب شماها پول داد من اسممو میزارم سلطونعلی  قرار بود تیر لیست شه بعد شد مرداد بعد شد مهر ب خودتون و گوشیاتون رحم کنید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
آره می‌دونم ولی تو خود کانالش زده که این پیش زمینه فصل دو هست فصل دومش رسماً از حالا تاریخ دقیقش یاد ...

۵ مهر لیست میشه

ت فصل دو هرکی ک برده ی کاغذ سفید و اینطور چیزاس

اونایی ام ک باختن همستر ب شکل سیاهه نمیدونم دیدی یا نه

دیشب خیلیاااااا بن شدن وای انقد حس بدی بود فک کن ۵ ۶ ماه بازی کنی اخرش ی تقلب کوچولو ب فنا بده...

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷