2777
2789
نمیدونم یه حس عجیبی اومده سراغم همش میاد از کارش تعریف میکنه که رئیسش خانومه منم حساس شدم‌

اینا حساسیته گلم

تخم شک تو دلت نکار

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی ادم شکاک میشه خیلی بده خس میکنه شدهرش هر کاری میکنه مشکوکه خدا کمکم کنه 

اگه مشکوک میشی اصلا از سر کارش نپرس

ولی بنظر نمیاد شوهرت مشغول خیانت باشه اگه بود که نمیومد توضیح بده سر کار چه خبره

حساس شدی ؛)

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
اگه مشکوک میشی اصلا از سر کارش نپرس ولی بنظر نمیاد شوهرت مشغول خیانت باشه اگه بود که نمیومد توضیح ب ...

من نمیپرسم خودش میاد تعریف میکنه اخه اون اصلا ادمی نبود بیاد از کارش تعریف کنه ولی جدیدا میاد از این خانومه میگه چه میدونم والا توهم زدم دیگه

من نمیپرسم خودش میاد تعریف میکنه اخه اون اصلا ادمی نبود بیاد از کارش تعریف کنه ولی جدیدا میاد از این ...

میخواد پیش شما خودی نشون بده که از موفقیتش میگه

شما براش مهمی

وگرنه اگه از رییسش خوشش اومده بود که پنهان میکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز