2777
2789
عنوان

چرا شوهرم رو فیلمای…حساسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا این حرف منه افرین‌من شلوغ بودم حاضرجواب بودم شوخ طبع بودماین عوضی منو‌کرده ی ادم اروم بی اعصاب ...

درکت میکنم با صحبتو اینا سعی کن درستش کنی ، میفهممت واقعا حس میکنی که مجبور شدی شخصیت واقعیتو بخاطر یه نفر دیگه کنار بزاری 

خیلی فکر کن خیییلی

مامانم هنوز این یکی رو من روی تصمیمم مطمئن نیستم داره خاستگارامو رد میکنه

دوست دارم نامزدیمون حالا حالا ها کش بدم که نخواستم بهم بزنم ولی میخوان زودتر عقد کنیم

اخه اینکه اینقد مقرراتی خوشم نمیاد عادی اینشکلیم نه دیگه شوهر من یکم حرفاشم گزند داره

مگ چه مقرراتی دارین 

اها زبون نیش دار خیلی بده 

من خودم خیلی گرمم بعد شوهرم در حد من گرم نیست هروقت میبینه حال ندارم یا عصبیم سریع میاد سمتم برای رابطه ناقلا قلقم رو پیدا کرده

😇

مگ چه مقرراتی دارین اها زبون نیش دار خیلی بده من خودم خیلی گرمم بعد شوهرم در حد من گرم نیست هروقت می ...

حالا من اگه ساکت باشم و ناراحت اونم بدتر دوری میگنه😞انشاالله شما پایدار باشید عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد
2790
2778
2791
2779
2792