2777
2789
عنوان

بازم سوتی دادم چه مرگمه دوروزه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تجربشو داشتم و لمس کردم. بعد این همه مدت بازم رفتارای اون معلم خودمو فراموش نمیکنم چه ابتدا ...

حرفتون درسته ولی کلا از روی سابقه نمیشه گفت...گاهی یه کم سابقه خیلی بهتر از معلم با سابقست...کلا بستگی به سواد و اخلاقش داره اصلا سابقه ملاک نیست....حالا گویا چون معلم شما ک کم کار بوده سال اولی هم بودن و متاسفانه خاطره بدی براتون گذاشته

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
حالا ما امروز عروسی رفته بودیم خانواده عروس جلو تالار بودن منو دخترم داشتیم بهشون تبریک میگفتیم خوا ...

بیچاره. اصلا نباید به روی خودتون بیارید. این درجا منو ضایع کرد با ماشین ظرفشویی گفتنش.

دقیقا حرف منم اینه میگم معلم خوب و بد داره چه ربطی به سابقش داره اخه...صرفا سابقه کم به معنای بد بود ...

بله درسته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ایشون کلا تز زیاد میدن گویا ...علامه دهرن...سر همون معلم سال اولی ک هیچی حالیش نیست و نمیخواد بیاد ر ...

عزیزم نمیدونم از بابت چی تو زندگیت ناراحتی. اما واقعا طرز فکر تصمیم من تا اونجایی که آسیبی به کسی وارد نکنه به کسی ارتباط نداره. من حتی به معاون گفتم از برخورد و اکتیو بودن معلم خوشم اومده و لطفا نفهمه من قصد همچین کاری رو داشتم. چون دوست نداشتم ناراحت بشه از من.

سواد رو نمیدونم ولی ادعا طبق طبق... انگار معلم رو بیسواد اوردن و اینا لطف میکنن بچشونو میفرستن مدرسه ...

کسی که رشته اش حسابداری بوده و بعد چهار ده از زندگیش تصمیم گرفته معلم ابتدایی بشه رو من نمی پذیرم عزیزم. شاید شما مثل من نباشی و برات اهمیت نداشته باشه اما حق نداری تو تاپیکم بهم بی احترامی کنی. لطفا از تاپیکم خارج شو!

معلم دختر منم پارسال سابفه تدریس کمی داشتن و خودشون هم داشتن برا ارشد فکر کنم میخوندن چون مرتب میگفت ...

دقیقاااا فقط شما فهمیدی من چی میگم. من خودم بخاطر همین موضوع هنوزم ریاضیم ضعیفه. نمیدونم این دوستان از چی ناراحتن که میخوان بابت مشکلات شخصی خودشون بقیه رو هم ناراحت کنن.

شما کلا با دشمن فرضی در جنگی عزیزم...شمام خسته نباشی گلم

دشمن فرضی من آدمایی مثل شماست. من تا ده صفحه از تاپیک طرف و نخونم و جواباش و به بقیه کاربرا نخونم به خودم اجازه نمیدم اینطوری ناحق به کسی بتوپم.

خواسته ها و اهمیت دادن به یه سری مسائل و ملزم بودنش برای من به خودم ارتباط داره نه شما که.

من اومدم اینجا یکم درد و دل کنم. شاید از ناراحتی خواهرم شاید بابت سر به هوایی این مدتم وحال خوب نبودنم. امسال شما حی وحاضر فقط بلدین گند بزنید و کلا موضوع تاپیک و منحرف کنید. مگه وکیل مدافع معلمایی شما؟! یه طوری رفتار می کنید انگار من وااااای چه بی احترامی کردم و کاری میکند بقیه کاربرا هم به جهت شما باشن.

با خوشی و ناخوشی یه تاپیک زدم که حالم و بدتر کردین که مطمئنم این حال بد تو زندگی خودت متجلی میشه و لمسش میکنی به زودی به حتم!!!