2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 88 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید از طریق کلانتری یا دفاتر الکترونیک قضایی ازش شکایت کنه

قبلش بره دادسرا کیفری و از وکیل های رایگان راهش رو بپرسه

اینکه کارت قرمز داشته باشه و هرکاری کنه آزاد باشه نداریم

قطعا مجازات میشه مثلا تو تیمارستان بستریش میکنن بجای زندان یا کارهای دیگه

اما یه مدت زمانبر هست

ولی در کل بهترین راه اینه که دختر با مادرش قضیه رو درمیون بزاره

اگه کارت قرمز که واسه گسایی ک مشکل روانی دارنه ؛ فکرکنم کاریش نداشته باشن

اره

الانم اون عوضی داره تهدیدش میکنه که یا باهام ازدواج میکنی یا میام همه چیو به خانوادت میگم

بره شکایت کنه دختره یارو هیچ غلطی نمیتونه بکنه کارت قرمز یعنی مشکل روانی حاد هرچی هم تهدید کرد همرو ب عنوان مدرک جمع کنه تحویل دادگاه بده 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

تا اونجایی من اطلاع دارم اونایی که مشکل اختلال اعصاب دارن و اینا این کارت قرمز دارن کارت زرد همب زای آدم هایی که مشکل ذهنی دارن 

بعدم درباره این که شکایت کنه بستگی به وضعیتش در حال ارتکاب جرم داره که اگر مشخص بشه حالت جنون بوده نمیشه شکایت کرد اگرم غیر اینه نه دیگه پدرشه در میارن 

اونی هم ک کارت زرد داره کلا هر کاری کنه آدم ک بکشه دادگاه تبرئه میشه 

ارهالانم اون عوضی داره تهدیدش میکنه که یا باهام ازدواج میکنی یا میام همه چیو به خانوادت میگم

مثلا چی میخواد بگه ؟ بگه تحاوز کردم خوب کردم ؟ 😂😂بهش بگو بیا برو عاموووو چند وقت دیگه با دادگاه طرفی

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز