2777
2789
عنوان

هر چی بلدین یادم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

سر چیزهای کوچیک دعواهای بزرگ درست نکنید ، هیچ وقت دعواهاتون رو به خارج از خونه و خانواده ها نکشونید ، تو ذوق همدیگه نزنید حتی اگه از اون کادو یا هرچیزی خوشتون نیومد 

از بدی های همسر پیش هیچ کسی نگید اونا همیشه تو ذهنشون میمونه 

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

سر چیزهای کوچیک دعواهای بزرگ درست نکنید ، هیچ وقت دعواهاتون رو به خارج از خونه و خانواده ها نکشونید ...

واقعا حرفاتو باید با طلا نوشت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاژن قرصه؟

هم قرصه هم پودر منم میخوام بخرم میگن عالیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سلام شبتون خوش من سن زیادی ندارم ولی تجربه چرا 

اول از همه خودت باش هیچوقت نخواه که ادا اطوار بازی کنی و از زندگی دیگران تقلید کنی. 

دوم زندگی و حریم خصوصی خودتو داشته باش و دیگران و زیاد تو زندگی شخصیت راه نده. 

سوم وقتی کنار پارتنرت هستی بخودت برس منظورم استایل و آرایش نیست مثلا ماسک مو یا پوست و... اینا باعث میشه که اون بفهمه تو برا خودت ارزش داری. 

چهارم هیچوقت نقطه‌ضعفتو نشون هیچکس نده حتی مادرت 

پنجم همیشه بااخلاق و عاقلانه رفتار کن زندگی سختی و خوشی زیاد داره 

ششم سعی کن با پارتنرت اول رفیق باشی بعد همسر 

هفتم به هیچکس اعتماد نکن مخصوصا رفیق 99درصد رابطه رفیق یکی از طرفین باعثش میشه 

هشتم همیشه مواظب خودت باش و خودتو اولویت قرار بده 

نهم اگه لاغری قرص مخمر یا جنسینگ اگه چاقی دارو گیاهی 

دهم همیشه شبا از نخ دندون و مسواک استفاده کن دندون خیلی مهمه 

یازدهم موهاتو دوست داشته باش سشوار نزن سفت نبند شونه کسی رو استفاده نکن 

دوازدهم قبل خوا وازلین بزن به ابرو مژه هات و پایین موهات

سیزدهم کرم زینک اکسید برای زیر بغل و جلوگیری از عرق و همچنین برا جوش عالیه 

چهاردهم یه عطر بخصوص داشته باش و همیشه از اون استفاده کن 

و پونزدهمین نکته اینکه هدف داشته باش دنیارو رنگی ببین و از حال لذت ببر. 

موفق باشی امیدوارم حداقل یدونش بکارت بیاد🙄💜

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

سلام شبتون خوش من سن زیادی ندارم ولی تجربه چرا اول از همه خودت باش هیچوقت نخواه که ادا اطوار بازی کن ...

کامل ترین نکاتی بود که کسی میتونست بهم بگه واقعا ازت ممنونم و تقریبا همشون به دردم خورد. 

کامل ترین نکاتی بود که کسی میتونست بهم بگه واقعا ازت ممنونم و تقریبا همشون به دردم خورد.

خوشحالم

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

خوشحالم

حتی چند بار خوندمش که یادم بمونن 

👌کورد کوینی؟

کرمانشاه

این کلاژن که گفتی چقده هزینش

بستگی داره چی بخری، پودر و قرص کلاژن از 50 تومنه، مثلا قرص اکولایف یا ایکونیل عالیه یه جعبه اش 40 تومنه 

اما قطره کلاژن فکر کنم الان 350_400 تومن باشه، قطره کلاژن الن بیوتی 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
این کلاژن که گفتی چقده هزینش

پودر فکر کنم 700تومنه